• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Livsstil » Livet på Tøndervej
Rødbeder og skovsyre

Havevandring på Tøndervej

Udgivet: 17. sep. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg har lige været på havevandring i min have. Ja ja, den er ikke så stor, men derfor er det jo hyggeligt alligevel at gå en tur i den. De fleste grøntsager i køkkenhaven er nu brugt og jeg har, for noget tid siden, sået olieræddike og vintervikke for at give jorden næring. De gror rigtig godt, og det er også smukt at se på, istedet for nogle tomme højbede. I det ene bed er der dog stadig rødbeder og så min rabarberplante. Skovsyren har også bredt sig godt, og den er der også stadig.

Vintervikke Olieræddike

Drivhuset derimod er ved at være et kedeligt syn. Tomater og agurker er halvvisne, og det er vist snart så vidt de skal helt væk. Men de har også ydet sit i løbet af sommeren. Tilbage er mine Ananaskirsebær som ikke er modne endnu. Men der er mange bær på i deres små hylstre.

Ananaskirsebær Sorte tomater - smager fantastisk

Krydderurtebeddet leverer stadig masser af grønt og smag til maden. Og gør det et godt stykke tid endnu. Det bliver også svært at undvære lige at kunne hente lidt smag og pynt ind.

Kinesisk purløg, som snart smider frø

Så er der selvfølgelig blommetræet, som er blevet godt beskåret. Det gjorde helt ondt på mig, men jeg ved jo det er nødvendigt for at få store blommer. Nu kan jeg så bare ikke lige nå dem længere, men må vente til de kommer ned til mig. Og det kommer de helt sikkert.

Desværre går vi jo imod den tid, hvor haven efterhånden visner ned for at værne sig mod vinteren, og så vågner op igen til foråret. Så det er med at nyde det sidste af det grønne nu.

Mere inspiration

  • Jul & Chartreuse i Aarhus
  • Oktober Pølseret og Clifton Krøniken
  • Godmorgen lørdag
  • Varm dag i Aarhus

Se mere indhold på bloggen

Fersken Gin & Tonic

Pestomørbrad med Rosenkål og bagte Rødbeder

Svineskank med rodfrugter

syltede rødløg

Syltede rødløg på ingen tid

Bounty - som de "rigtige".

Mandelpaneret Laks

Fastelavnsboller med remonce og kaffecreme

et billede med chokoladekage med chokolade

Svampet chokoladekage med chokolade

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.