En frisk Spidskålssalat

En frisk Spidskålssalat

Indlægget indeholder affiliateslinks
Er I også ved at være lidt trætte af salater med rød- og grønkål?
Jeg var lige inde på en side med masser af idéer til rødkålssalat og andre ting med rødkål, men blev så enig med mig selvom, at nu må det altså gerne give bare lidt udseende af lysere  tider.
Jeg bliver ved kålen, men der kom lidt andet i, og udseendet blev meget mere forårsagtigt. Ja jeg drømmer her midt i regn og sne :-)

salat-feta-mango-urtesalt-08
1 lille spidskål
1 Mango
1 håndfuld rucolasalat
5-10 tørrede abrikoser
1 håndfuld pinjekerner
fetaost

saft af ½ citron
2 tsk. flydende honning
3 spsk. olivenolie
Urtesalt og peber

Skær spidskål i helt tynde strimler, og skær mangoen ud i mindre tern.
Kom spidskål i en skål, bland dressingen og kom den ved spidskålen. Lad det gerne trække ½ time.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de begynder at få farve.
Bland rucola og pinjekerner i spidskålen og kom det op på et fad. Pynt med mango og strimler af abrikoser. Kom tilsidst små “klatter” af feta over. Giv gerne et let drys urtesalt som pynt.

Salaten smager godt bare sådan, men bestemt også godt til f.eks. frikadeller.

salat-feta-mango-urtesalt-07

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*