• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Pyt i Wok - eller bare oprydning.

Pyt i Wok - eller bare oprydning.

Udgivet: 30. sep. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En gang imellem trænger køleskabet til en oprydning. Sådan er det ihvertfald hos mig. Der ligger små rester af mange forskellige ting, og det skal jo ikke bare smides ud.
Sådan en dag, var det i dag! Jeg fandt det frem der skulle bruges i dag, komdet hele i en wok, krydrede det let og vupti - der var aftensmad.

Lyder det ikke nemt? Det er faktisk rigtigt, jeg tror ikke jeg brugte meget mere end 20 min på at lave maden i dag.

Min Pyt i Wok blev lavet af det her, men der kan komme lige det i, du nu skal have brugt. Ligesom biksemad.

3 kartofler
3 gulerødder
½ økologisk hvidkål (de er lidt mindre)
2 stængler blegselleri
1 rød peberfrugt
1 plade æggenudler
lidt strimlet pasta
ca. 200 gr stegt kyllingefilet
3 spsk HP sauce
2 dl vand
salt og peber
masser af persille
4 tomater
1 håndfuld hakkede saltmandler
olie

Gør alle grøntsager i stand, skær dem i skiver og strimler som du har lyst til. Skær den stegte kolde kyllingefilet i små tern. Kog pasta og nudler og lad dem dryppe af.
Kom lidt olie i wokken og svits grøntsagerne heri. De skal ikke være brune, bare sådan lige vendes rundt. Kom HP sauce, vand og krydderier ved og lad det hele simre til grøntsagerne er møre.
Vend pasta, kød og mandler i og lad det blive godt varmt. Smag til.

Kom masser af hakket persille på toppen sammen med tomatbåde.

Mere inspiration

  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

Så er den SMUKKE festival startet.

Havtorne-Sorbet med pang

Zinfandel min foretrukne vin

28 grader og Jordbærkoldskål

Æg i Toast

Nye grillede gulerødder

Blomkål med mormordressing

Bygotto med Fiskefilet

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.