• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Tilbehør » Syltede rødløg på ingen tid
syltede rødløg
Syltede rødløg er en klassiker, og løgene er heldigvis meget nemme at sylte selv. Og det er en hurtig opskrift. Foto: Ellen Jensen, Jensens-Madblog.dk.

Syltede rødløg på ingen tid

Udgivet: 27. aug. 2023. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 27. aug. 2023.

Oversigt over indhold

  1. Syltede rødløg har en smuk farve og lækker smag. Rødløg er super nemme og hurtige at sylte, og her får du den bedste opskrift på dem.
  2. Opskrift på syltede rødløg
  3. Syltede rødløg
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du
  6. Tips

Syltede rødløg har en smuk farve og lækker smag. Rødløg er super nemme og hurtige at sylte, og her får du den bedste opskrift på dem.

Syltede rødløg har ikke kun en smuk farve, de smager også helt fantastisk. Og så er de super nemme og hurtige at lave.

De kan bruges til mange retter, og vi får dem både i vores burgere, på hotdogs, på leverpostejmaden og til kødretter. Ja, de kan endda spise sådan uden noget som helst.

Se også: Hakkebøf med løg

Jeg laver dem kun med peber, men der kan tilsættes det krydderi du bedst kan lide.

Prøv med en kanelstang, et par dildkviste, rosmarin, laurbærblade eller citronmelisse. Det er bare at prøve sig frem.

Opskrift på syltede rødløg

syltede rødløg

Syltede rødløg

5 fra 1 stemme
Print Del Pin Mail
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter minutter
Antal: 4 personer
Author: Ellen Jensen

Ingredienser

  • 4 store rødløg
  • 2 dl vand
  • 2 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • 10 peberkorn

Sådan gør du

  • Til syltede rødløg starter du med, at bringe en gryde med vand, peberkorn, eddike og sukker i kog
  • Stil derefter syltelagen afkøling.
  • Skær rødløg i tynde skiver, og evt. en gang igennem på den anden led. Skil dem ad , og kom dem i et helt rent glas.
  • Hæld den afkølede lage over, og sæt låg på. Vupti, og så er der hjemmelavede, syltede rødløg.

Tips

De syltede rødløg kan spises efter et par timer, men får en smuk pink farve hvis de står til næste dag.

De syltede løg kan holde sig i op til 3 uger, og du kan bruge dem i en god burger, i salater og meget andet godt.

Se også: Rødløg kompot

Mere inspiration

  • squash syltet som asier
    Squash syltet som asier
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Pasta med Blomkålssovs
  • Bagte agurker

Se mere indhold på bloggen

Nordisk mad og Smørrebrød

Nissernes Marcipanknas

Ingefærkager eller Ginger Nuts

Masser af grøntsager giver en god grøntsagsgryde

Forår - det kribler og pibler

Sidste lørdag inden jul

Hjemmelavet Karamel Is

Pighvar med Sauce Vierge

Læserinteraktioner

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.