Syltede rødløg har en smuk farve og lækker smag. Rødløg er super nemme og hurtige at sylte, og her får du den bedste opskrift på dem.
Syltede rødløg har ikke kun en smuk farve, de smager også helt fantastisk. Og så er de super nemme og hurtige at lave.
De kan bruges til mange retter, og vi får dem både i vores burgere, på hotdogs, på leverpostejmaden og til kødretter. Ja, de kan endda spise sådan uden noget som helst.
Se også: Hakkebøf med løg
Jeg laver dem kun med peber, men der kan tilsættes det krydderi du bedst kan lide.
Prøv med en kanelstang, et par dildkviste, rosmarin, laurbærblade eller citronmelisse. Det er bare at prøve sig frem.
Opskrift på syltede rødløg
Ingredienser
- 4 store rødløg
- 2 dl vand
- 2 dl eddike
- 2 dl sukker
- 10 peberkorn
Sådan gør du
- Til syltede rødløg starter du med, at bringe en gryde med vand, peberkorn, eddike og sukker i kog
- Stil derefter syltelagen afkøling.
- Skær rødløg i tynde skiver, og evt. en gang igennem på den anden led. Skil dem ad , og kom dem i et helt rent glas.
- Hæld den afkølede lage over, og sæt låg på. Vupti, og så er der hjemmelavede, syltede rødløg.
Tips
De syltede rødløg kan spises efter et par timer, men får en smuk pink farve hvis de står til næste dag.
De syltede løg kan holde sig i op til 3 uger, og du kan bruge dem i en god burger, i salater og meget andet godt.
Se også: Rødløg kompot
Skriv din kommentar her