MADBLOG & LIVSSTIL

Køber du af og til nuddel-kopper som er utroligt populære, men desværre ikke altid af den bedste kvalitet? Du kan faktisk selv lave dem både billigere, uden E-numre og meget bedre. Og så kan du få det i, som du bedst kan lide. For vi kan vist ikke komme uden om, at de er praktiske, de små bægre der bare lige skal fyldes op med kogende vand.

Jeg laver selv mine nuddel-kopper, og de er så nemme, at man nemt kan have en portion med i madpakken. Og hvad vil da også være bedre lige nu, med noget varmt, hvor det faktisk er ret så koldt. Man kan godt tage fyldet med i en boks, og så komme det i et stort krus når det skal spises. Men et tip er, at bruge sådan et termokrus med låg, som man har kaffe i. Så kan man spise direkte af koppen. Jeg bruger selvfølgelig mit store stentøjskrus. Jeg elsker det krus.

Opskriften er nem, selvom man bare kan komme det i man ønsker og i de mængder man nu synes. Men du får lige hvad jeg har brugt denne gang.

 

[ingredients title=”Ingredients”]
1 gulerod
4-5 grønne bønner
fintrevet spidskål
1 forårsløg
lidt tynde nudler
finthakket basilikum – eller tørret
½ tsk Herbamare grøntsagsbouillon

Gør grøntsager rene og skær dem i meget tynde strimler. Forårsløg skærer jeg i tynde skiver.
Kom det hele i et krus sammen med nudler, basilikum eller andre krydderier og bouillon. Så er madpakken klar.

Til frokost, fylder du kruset op med kogende vand og læggger et låg på. Vent 5 min, rør forsigtigt lidt rundt i det, – og vupti, der er rygende varm cup-noodles.

Var det ikke bare nemt?

[/ingredients]

Nu overvejer jeg, om jeg ikke skal have det til frokost i morgen. Mon mine kollegaer ikke bliver lidt misunderlige?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter