• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

Glaserede Koteletter

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Svinekoteletter kan næsten tilsættes alle slags smag. Min far ville nok have sagt, at koteletter skal paneres og steges i godt med smør, men der er vi nu slet ikke enige. Jeg valgte i dag, at brune dem og smide dem ind i ovnen. Hurtig, nemt og med en lækker smag. Det blev modtaget med begejstring her.

4 svinekoteletter
salt og peber
olie
8 spsk Passion fruit glaze (jeg har købt den hos Karlsen)
2 æbler

Tør koteletterne og kom lidt salt og peber på. Brun dem på en varm pande med lidt olie, inden de lægges i et ildfast fad.
Fordel Passions glazen over koteletterne. Del æblerne, fjern kernehus og skær i små tern, som fordeles over koteletter og glaze.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20-30 min, alt efter hvor tykke dine koteletter er.
Servér med nye kartofler og friske ærter fra køkkenhaven (eller fryseren).

Der kan hældes et lille glas god æblemost ved kødet inden det kommes i ovnen, - så er der lidt væde til kartoflerne.

Passionsfrugt Glazen kan erstattes af ca. 4 spsk. god Æblesirup - hold øje med at det ikke bliver for brunt. (det er jo sukker).

Indlægget indeholder affialite links

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Bulgur og hindbærsalat

Hvorfor står der "Annonce"

Græskarboller

Bagte Rødbeder med Brie

Pastatærte med kylling

Ølandsbrød med Emmermel

Grøn kartoffelsalat på sidste sommerdag.

Kyllinge Bruschetta

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.