Glaserede Koteletter

Svinekoteletter kan næsten tilsættes alle slags smag. Min far ville nok have sagt, at koteletter skal paneres og steges i godt med smør, men der er vi nu slet ikke enige. Jeg valgte i dag, at brune dem og smide dem ind i ovnen. Hurtig, nemt og med en lækker smag. Det blev modtaget med begejstring her.


4 svinekoteletter
salt og peber
olie
8 spsk Passion fruit glaze (jeg har købt den hos Karlsen)
2 æbler

Tør koteletterne og kom lidt salt og peber på. Brun dem på en varm pande med lidt olie, inden de lægges i et ildfast fad.
Fordel Passions glazen over koteletterne. Del æblerne, fjern kernehus og skær i små tern, som fordeles over koteletter og glaze.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20-30 min, alt efter hvor tykke dine koteletter er.
Servér med nye kartofler og friske ærter fra køkkenhaven (eller fryseren).


Der kan hældes et lille glas god æblemost ved kødet inden det kommes i ovnen, – så er der lidt væde til kartoflerne.

Passionsfrugt Glazen kan erstattes af ca. 4 spsk. god Æblesirup – hold øje med at det ikke bliver for brunt. (det er jo sukker).

Indlægget indeholder affialite links

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*