Glaserede Koteletter

Glaserede Koteletter

Svinekoteletter kan næsten tilsættes alle slags smag. Min far ville nok have sagt, at koteletter skal paneres og steges i godt med smør, men der er vi nu slet ikke enige. Jeg valgte i dag, at brune dem og smide dem ind i ovnen. Hurtig, nemt og med en lækker smag. Det blev modtaget med begejstring her.

svinekotelet-mangoglaze-aeble-23
4 svinekoteletter
salt og peber
olie
8 spsk Passion fruit glaze (jeg har købt den hos Karlsen)
2 æbler

Tør koteletterne og kom lidt salt og peber på. Brun dem på en varm pande med lidt olie, inden de lægges i et ildfast fad.
Fordel Passions glazen over koteletterne. Del æblerne, fjern kernehus og skær i små tern, som fordeles over koteletter og glaze.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20-30 min, alt efter hvor tykke dine koteletter er.
Servér med nye kartofler og friske ærter fra køkkenhaven (eller fryseren).

svinekotelet-mangoglaze-aeble-26
Der kan hældes et lille glas god æblemost ved kødet inden det kommes i ovnen, – så er der lidt væde til kartoflerne.

Passionsfrugt Glazen kan erstattes af ca. 4 spsk. god Æblesirup – hold øje med at det ikke bliver for brunt. (det er jo sukker).

Indlægget indeholder affialite links

svinekotelet-mangoglaze-aeble-19

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*