MADBLOG & LIVSSTIL

Kom så med det grillvejr!

Altså overmorgen skal jeg være med til arrangementet Tønder Koger, og der skal grilles og hygges til langt ud på aftenen, og så ville det da være dejligt med lidt varmere vejr og også lidt sol i løbet af dagen. Så det har bare at tage sig sammen nu, vejret altså.

Hver tirsdag morgen, starter jeg altid med at læse ugeaviserne, som udkommer denne dag. Midt i Skærbæk udgaven tronede jeg frem på et billede i artiklen om min arbejdsplads, Ballum IT.  Wauu, jeg blev lige vågen der, - ikke noget smukt billede, men det var der. Og minsandten om ikke mit navn var med flere steder i Tønder's ugeavis også. Uden billede, men med link til min blog.

Tønder kårer årets grillpølse
Seks slagtere fra Tønder kommune har tilmeldt deres grillpølse til konkurrencen. Den finder sted kl. 19.30 på torvet. Dommerne er Thomas Herman, og vores lokale madblogger, Ellen Jensen, fra Skærbæk. Kendt fra madbloggen, Jensens-madblog.dk.
Madbloggeren
Udover kokken Thomas Herman, vil Ellen Jensen fra Skærbæk være på scenen. For de mad og køkkenglade, er Ellen Jensen et kendt navn. Hun har madbloggen Jensens Madblog/sprødt og sødt fra mit køkken. Hun vil være den hjælpende hånd, og informere publikum undervejs.
(Kilde: Ugeavisen Tønder og Johannes Kaffebar)

Mere "berømt" bliver jeg så heller ikke. Men det er da sjovt og jeg glæder mig til at deltage i arrangementet. Der sker nemlig rigtig meget i gågaden og dens butikker den dag og aften.

Du sidder måske og tænker, hvorfor der er en fiskeret på som første billede. Jo, det er fordi det egentlig var meningen jeg bare ville skrive hvad vi har fået at spise i dag. Og vi fik hverken grillpølser eller anden grillmad (det hagler faktisk her lige nu), men der imod en lækker flaget torsk. Hurtig vendt på panden med Citronsalt og serveret med grønne asparges. Dejlig let og lækkert.

Nu nyder jeg så tirsdag aften, og tror lige jeg skal læse lidt i "Stillidsen", en ordentlig moppedreng, som jeg er igang med.

Skål i kaffe og super god aften!

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *