MADBLOG & LIVSSTIL

Det var en varm men dejlig dag i Aarhus i dag. Allerbedst var at besøge Bodil og vores søn og svigerdatter, men derudover blev det også til en slentretur ned ad Vestergade (vi slingrede ikke ned ad Vestergade som Gnags), lige rundt om Møllestien, og ned til Åen for at spise frokost. Lige i dag, var der ikke så overfyldt, men god med plads. Og det er jo dejligt at sidde helt ude ved åen og nyde en rigtig lækker sandwich.

Det der med at ose i butikker, blev altså for varmt for os, så i stedet fortsatte vi ned til det nye havnebad. Lige med et stop ved Central Food Market for at drikke en kop kaffe. Og så ned til havnebadet. Eller ud, for det ligger “helt” ude på Aarhus Ø. Der er efterhånden kommet en del huse til og med sådan et godt bade-vejr, var der virkelig liv derude. Jeg nåede at tage et billede på afstand af badet, og pludselig gik min mobil i sort. Når solen skinner, er det umuligt at finde lysstyrkeknappen på en sort skærm, kan jeg godt hilse jer og sige. Så der var ikke andet at gøre, end vente til vi var kommet om på Nørregade. Så kunne jeg se lidt og få lys på igen.

Vi sluttede dagen af med kaffe, hygge og aftensmad hos de kommende forældre, inden vi atter kørte mod syd.

Endnu en dejlig dag i en super skøn by. Jeg er altså bare vild med Aarhus.

Jeg kan ikke vente længere, med at købe alt det lækre babytøj. Så nu er det første afleveret, og jeg er “bange” for, at der kommer mere til 😉

cof
print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter