Første Madplan i 2014

Så skal vi snart til at vænne os til at skrive 2014. På onsdag startet et nyt år, og mange har en masse nytårsfortsætter. Dem har jeg ikke, for hvad jeg lige præcis lover mig selv og andre den aften, er ikke altid lige det der holder :-)
Men jeg har taget en beslutning her, og den skal nok blive gennemført.

Madplanen vil ikke indeholde noget lørdag og søndag. Det er de dage, hvor vi vil lave de retter, som vi lige kommer i tanke om. Ofte fristes vi af  noget lækkert i løbet af ugen, og så bliver det vores weekendmenu. Og så har jeg også de dage, hvor jeg kan afprøve nye retter.

MANDAG:

Laks med pasta og grønt
Ovenpå al julemaden, trænger vi til noget let mad.

TIRSDAG:

Nytårsaften
Se menuen under Nytårsmenu andet sted på bloggen
I har måske endda traditioner for, hvad jeres menu skal være.

ONSDAG:

Sandwich/Burger med rester fra i går – eller en god gammeldaws bøfsandwich.

TORSDAG:

Varmende Oksekødssuppe – måske endda til 2 dage.
En rigtig dejlig simreret, på en dag, hvor vi også skal have det sidste julepynt pakket væk igen.

FREDAG:

Resten af Oksekødssuppen.
Faktisk smager den endnu bedre dagen efter, når smagen rigtig har trukket.
Og når det er fredag, og sidste dag i ferien,  bliver det sikkert med et glas rødvin.

WEEKEND FRISTELSER:

Der skal bages Spelt-boller til fryseren. 
Jeg tror vi har fået søde sager nok i den sidste tid, så i weekenden, hvor jeg alligevel skal have bagt lidt boller til fryseren, vil vi også nyde dem nybagte.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*