MADBLOG & LIVSSTIL

Nem Morgenmads Grød

Selvom det er påskeferie, skal der morgenmad til. Og måske især når man har ferie er det dejligt med lidt nemt og samtidigt lækkert. Jeg vil også mene, at denne grød kan sættes på brunchbordet.
Den skal blot røres sammen om aftenen, og så er den klar næste morgen. Jeg kunne også finde på at servere den som en let dessert.
Toppingen kan man variere alt efter hvad man har og hvad der er i sæson. Jeg glæder mig til jordbærsæsonen, hvor de søde jordbær vil være helt perfekte på denne grød.

Jeg hører til dem, der gerne vil spise morgenmad, og har nemt ved det. Faktisk kan jeg ikke fungere uden. Jeg er også ret vild med grød, men det er ikke altid jeg lige gider stå og lave det. Derfor er sådan en koldrørt grød lige noget for mig. Samtidig ved jeg, at der er sunde sager i, og jeg kan variere den alt efter hvad der er i køleskabet.

I dag har jeg brugt en sjat friskpresset appelsinjuice, men det kan nemt udskiftes med anden juice eller mælk. Faktisk kan man lave flere portioner klar samtidig, for grøden kan fint holde sig et par dage i køleskabet.

[ingredients title="Morgenmads Grød"]

2½ dl appelsinjuice
2 spsk chiafrø
4 spsk havregryn
1 tsk sukker
½ tsk vaniljesukker
en nipsalt

Frugter til topping

Rør alt undtagen frugten sammen og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen pyntes med frugt og evt. lidt crunch,og den er klar til servering.

Portionen rækker til 1 person til morgenmad.

[/ingredients]

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *