Menuen til årets sidste aften

Menuen til årets sidste aften

Så er Nytårsmenuen ved at være på plads – jeg fik efter lange overvejelse besluttet mig for,  hvad vi skal nyde den sidste aften i 2013.
Der er ingen opskrifter endnu, men jeg regner med at huske, at tage billeder løbende af menuen.


Appetizer:

Flæskesvær med hindbærstøv
Små vagtel-æg med estragonmayo
“Kaviar”  med persilleolie

Forret:
Kammuslinger på bund af
Selleripuré og brunet Nøddesmør.
Baconstøv og revet Citron

Mellemret:
Røget Laksetatar
Citronmarineret Avocado

Hovedret:
Kalvetournedos med løgkompot og Skysauce
Glaserede gulerodsstrimler
Brændt jordskokkepuré
Ristede svampe
Pommes Anna rosetter

En lille Ganerenser:
Champagnesorbet

Dessert:
Mazarinkage med slør af Chokoladeskum
Appelsinparfait og marengsbrud

Vin og Champagne er endnu ikke indkøbt, men en Champagne Brut til talen og til kl 24 finder vi en demi sec Champagne eller en Asti.

Samtidigt vil jeg takke alle jer der følger mine kreationer her på bloggen og på facebook. Jeg er helt overvældet over den interesse, og også meget glad. Det giver blod på tanden.

Jeg ønsker alle nuværende som kommende læsere ET RIGTIGT GODT OG SPÆNDENDE  NYTÅR!

Print

6 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*