• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Nytår

Menuen til årets sidste aften

Udgivet: 28. dec. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 28. dec. 2013.

Så er Nytårsmenuen ved at være på plads - jeg fik efter lange overvejelse besluttet mig for,  hvad vi skal nyde den sidste aften i 2013.
Der er ingen opskrifter endnu, men jeg regner med at huske, at tage billeder løbende af menuen.


Appetizer:

Flæskesvær med hindbærstøv
Små vagtel-æg med estragonmayo
"Kaviar"  med persilleolie

Forret:
Kammuslinger på bund af
Selleripuré og brunet Nøddesmør.
Baconstøv og revet Citron

Mellemret:
Røget Laksetatar
Citronmarineret Avocado

Hovedret:
Kalvetournedos med løgkompot og Skysauce
Glaserede gulerodsstrimler
Brændt jordskokkepuré
Ristede svampe
Pommes Anna rosetter

En lille Ganerenser:
Champagnesorbet

Dessert:
Mazarinkage med slør af Chokoladeskum
Appelsinparfait og marengsbrud

Vin og Champagne er endnu ikke indkøbt, men en Champagne Brut til talen og til kl 24 finder vi en demi sec Champagne eller en Asti.

Samtidigt vil jeg takke alle jer der følger mine kreationer her på bloggen og på facebook. Jeg er helt overvældet over den interesse, og også meget glad. Det giver blod på tanden.

Jeg ønsker alle nuværende som kommende læsere ET RIGTIGT GODT OG SPÆNDENDE  NYTÅR!

Mere inspiration

  • Sildesalat til julefrokosten
  • Snacks til Nytårsaften
  • Limoncello Snekonfekt
  • Nytårsmenuen 2015

Se mere indhold på bloggen

Karrysauce og Æble-Løgkompot

Fisk med revne rodfrugter og persillesmørsauce

Søndag i Den Gamle By

Fyldte champignon til frokost

Ungarsk Gullash

Jordbærkager

Tex-Mex Kødboller

Mazarinkage med chokoladecreme

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Thomas

    december 19, 2014 at 5:12 pm

    Hej Ellen,

    Det ser godt ud! Har du opskrifterne på retterne?

    Mvh

    Thomas

    Svar
  2. Ellen

    december 19, 2014 at 5:56 pm

    Hej Thomas.
    Det er menuen fra sidste nytårsaften, så de første indlæg i 2014 omhandler flere af retterne.
    Ganerenseren og desserten kan du bla. finde her:

    Julehilsner fra Ellen

    Svar
  3. Dorthe Kromann

    januar 04, 2014 at 6:29 pm

    Hold så op det lyder bare som en helt fantastisk menu i der har fået, på årets sidste aften. Kan man bestille bord til 2014? smiler ..... det er i hvert fald noget andet, end det vi plejer at få denne aften. Godt Nytår & glæder mig til fortsat at følge din spændende blog og også at prøve lidt af det selv.

    Svar
    • Ellen

      januar 04, 2014 at 9:57 pm

      Hej Dorthe.
      Tusind tak og også godt nytår til jer. Vi har ikke grønlangkål denne aften, i flere år. Og jeg nyder at kreere noget spændende denne aften. Men den kan også laves på andre tider af året 🙂

      Svar
  4. Ellen

    december 30, 2013 at 3:32 pm

    Tusind tak, jeg tror også det bliver en god middag.

    Men øv, der er desværre ikke flere ledige borde i morgen, men kommer du en anden dag, laver jeg gerne menuen igen.

    Kan du også komme rigtig godt ind i det nye år, og mon ikke det bliver et år med endnu mere mad og drikke for os begge? Måske det endda lykkes at ses en gang i 2014.

    Godt Nytår, Ellen

    Svar
  5. La Cucina Nada

    december 30, 2013 at 9:55 am

    Hvor kan man bestille bord?? Nøj, det lyder bare godt!
    Små overraskende elementer som hindbærstøv, baconstøv, røget, brændt og bare lutter lækkerier.

    Håber du kommer ind i det nye år på festlig vis, og går et år med endnu mere MAD & DRIKKE end i det forgangne,
    Godt nytår - La Cucina Nada

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.