• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Fisk » Fiskefrikadeller med knas

Fiskefrikadeller med knas

Udgivet: 5. okt. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En pludselig indskydelse gjorde, at vi i dag fik fiskefrikadeller med hakkede mandler. Og hold da op, det smagte virkelig godt. Egentlig kan du blot bruge den opskrift du plejer at bruge, og så tilføje mandler, citron og purløg. De 3 ting gør underværker i dine fiskefrikadeller.

400 gr torskefilet
1 lille løg
1 gulerod
3 spsk hvedemel
1 æg
3 spsk hakket frisk purløg
1 dl fløde
revet skal af 1 øko citron
1 dl hele mandler
salt og peber

Hak fisken fint. Jeg kom det i min Bamix og kørte det godt. Rør begge slags mel i sammen med mælk og æg. Fornem dig fremmed mel. Der kan være forskel på, hvor meget vand der er i fisken.

Riv løg og gulerod fint, og riv skallen af citronen. Det hele kommes  i sammen med grofthakkede mandler  og klippet purløg, Kom salt og peber i, og rør det til en sej masse. Lad den stå i køleskabet mindst 1 time, eller indtil frikadellerne skal steges.
Varm en pande op med smør, og sæt små fine frikadeller af med en ske.. Steg dem lysebrune.

Server en grov remoulade til, som evt. laves af en færdigkøbt mayonnaise (Hellmanns), og bland den ud fra Gastromændenes opskrift.

Små kogte kartofler og en salat til - og vupti, du har en festmiddag med fisk!

Mere inspiration

  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel

Se mere indhold på bloggen

Glaseret Kylling

"Schackenborg Slotskro"

Tunsalat med frugter

Oktober Pølseret og Clifton Krøniken

billede med flødebollekage

Flødebollekage med jordbær

Brændt Jorskokkepuré

hakkebøf med bløde løg

Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Fredags-boller

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.