• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Frokost & Forret » Forretter

Bladselleri med pynt

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

 

Fredagsslik er blevet ret populært, ihvertfald hvis der er børn. Vi har ikke små børn, og får heller ikke fredagsslik. Men derfor skal vi vel ikke snydes, så i lørdags lavede jeg lidt lørdagsslik, som børn også kan spise. Og det er bestemt ligeså farverig som meget slik, men langt mere sundt og lækkert. De kan serveres til næsten alt. Frokost, som salat, til ostebordet, som slik, til drinks og så videre.

Jeg har valgt at bruge frugt Tangperlerne fra Tang-Huset, men balsamico tangperlerne ville bestemt også være gode her. Perlerne med frugt smag er endnu ikke ude i butikkerne, men hold øje med Shop-jensen.dk, for pludselig er de her.

[ingredients title="Bladselleri med frugt tangperler"]

  • Bladselleri
  • Flødeost
  • Jordbær tangperler
  • Blodappelsin tangperler
  • Æble tangperler
  • spiselig blomster og grønt

Jeg kan bedst lide ren flødeost, men du kan røre den op med lidt smag som du synes.

Skær bladselleri ud i ca. 5 cm stykker. Er de meget tykke, kan du dele dem på langs.

Sprøjt eller sæt 3 toppe med flødeost ned af hvert stykke, og top flødeosten med tangperlerne. Kom godt med blomster og glade på, og vupti, har du de mest lækre hapsere.

[/ingredients]

I er simpelthen nødt til at have alle billeder, for jeg synes de er så farverige og flotte. Det ser mega flot ud på fadet, når du serverer disse.

PS. Jeg er stadig ikke blevet farmor, men den smukke kommende mor er gået over tiden nu, så det kan ikke vare længe mere.

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Kæmpe Pirog

Ingefærshot

Grov Tærte med Rug & Grønt.

Hurtig lørdags-frokost

Skønne næsten sunde kager

Ovnbagt æg til din brunch

Barbecue Blomkål

Julegrisen er Økologisk

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.