MADBLOG & LIVSSTIL

I dag fik jeg en levering (til Shoppen) med tangperler og caviart, og der var også glas med Chili caviart med. Det er første gang jeg prøver dem, så de skulle da smages. Og jeg kan godt hilse og sige, at der er chili smag i dem. (lad være med at tage en skefuld bare sådan! – jeg siger det bare!).
Vi skulle have en salat med fennikel og æbler. så jeg synes et lille hint chili var perfekt her.


Jeg glæder mig lidt (læs MEGET) til i morgen. Det allervigtigste er, at den lille familie fra Aarhus kommer på besøg i weekenden. Åh hvor jeg længes efter den lille labre Gry og den dejlige Bodil. det er nu helt fantastisk at blive farmor, og selvfølgelig er mit barnebarn det allersødeste der findes. I får lige et enkelt billede af hende, men ellers skal hun ikke gøres til en “offentlig” person her på bloggen.


Men det er også DinnerDays i denne uge, så i morgen aften har vi bestilt bord hos Restaurant ROS i Tønder. Jeg ved vi vil få noget lækkert og vel tilberedt mad af lokale og årstidens råvarer. ROS er bare et fantastisk sted, hyggelig, sød og kompetent betjening, og fremfor alt virkelig god mad. Kender du ikke restauranten, skal du prøve at besøge dem når du er i Tønder. Bagefter er det hjem til kaffe, for vi ved der sidder nogen og venter på os.

Nu gælder det så aftensmaden og den meget enkle men dejlige og sprøde fennikkelsalat, som kan serveres til de fleste retter.
[ingredients title=”Fennikelsalat med æbler”]
2-3 personer

Gør fennikel og æble i stand og skær begge dele i helt tynde skiver. Vend æble- og fennikelskiverne rundt med olivenolien, eller med citronsaft og caviart, og smag til med salt og peber.

Drys med grofthakkede nødder eller kerner og gerne et drys dild henover.

En enkel men dejlig salat, med hint af chili, lakrids og citron. Kan det være bedre?

[/ingredients]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter