• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

Mørbrad i fad på kun 30 min.

Udgivet: 5. maj. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så er den her igen på bloggen - min ofte anvendte kødudskæring, svinemørbraden. Men I må da indrømme, at jeg har holdt pause fra den i et stykke tid nu 🙂
Men i dag skulle det altså være, og den blev smidt på bordet igen. Eller i ovnen faktisk.

1 svinemørbrad, afpudset
100 gr polsk pølse ell. bacon
5 grønne asparges
gulerødder
pasta
pesto
hvidløg
peber
Grillsalt fra Mariager Saltcenter
Lidt æble- eller hyldeblomstsaft

Skær kødet ud i fine mørbradbøffer og bankes let. Krydres med grillsalt (ell. alm salt) og peber, og kommes på en pande med olie, og brunes på begge sider. Læg dem i et ildfast fad.
Skær pølserne eller bacon i små tern og vend også dem på panden til de får lidt kulør, og hæld dem over bøfferne.
Skær asparges i mindre stykker og læg dem øverst.
Et par hvidløgsfed skæres i skiver og lægges ved.

Hæld tilsidst lidt æblesaft eller hyldeblomstsaft ved og sæt det hele i ovnen i ca. 20 min.

I mens koges noget frisk pasta, og gulerødder skæres i skiver og dampes i lidt vand med krydderier efter ønske, indtil de er møre (ikke udkogte).

Inden servering vendes pastaen med et par tsk. pesto, bare lige så de får lidt smag.

Velbekomme - en middag lavet på ca. 30 min.

 

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Ægge-Latte

Weekend med Tønder Festival

Frække Chili Kys

Fiskefrikadeller med knas

Træstammer

Koteletter med fersken og ost

Boller i Karry med prikker

Solbærsnegle

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Pia H

    maj 05, 2014 at 4:56 pm

    Du tager simpelthen nogen utrolig flotte og appetitlige billeder 😀

    Svar
    • Ellen

      maj 05, 2014 at 8:57 pm

      Tusind tak, jeg er glad for, at du kan lide mine billeder 🙂

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.