• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sødt & Snacks » Snacks » Poppet Chokolade eller Chokoladet Pop

Poppet Chokolade eller Chokoladet Pop

Udgivet: 10. sep. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Popcorn er kedelig og smager ikke af så meget. Men vendes de i en gang chokolade, tømmes skålen utroligt hurtigt. Og salt og chokolade går rigtig godt sammen.

Pop selv kornene, så får du de bedste, blødeste og  saltet du gerne vil have dem.

Smelt en god chokolade over vandbad. Jeg brugte 100 gr. mørk chokolade + 100 gr. flødechokolade. Vend godt med popcorn i den smeltede chokolade. De behøves ikke være helet dækket af chokolade.
Hæld dem ud på bagepapir, og lad chokoladen tørre. Bræk dem lidt fra hinanden når de er helt tørre.

Jeg tog lidt fra, da de var vendt i chokolade, og dryssede lakridspulver hen over. Bare et let drys.

Hurtig at lave, hvis trangen til noget sødt lige pludselig kommer. (de smager også godt inden chokoladen er tørret - ups!)

 

Mere inspiration

  • Snacks til Nytårsaften
  • Frække Chili Kys
  • Rugbrødscroutoner
  • Friterede Squash

Se mere indhold på bloggen

Risotto med grønkål og sojaperler

De lækreste Blomkålsfrikadeller

Forloren Hare og Spidskålssalat

Ris-oksegryde med grønt

Riskage fra Højer

Asparges Tærte

En kat og frikadeller uden kød

Ostekage i glas

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    september 13, 2013 at 3:22 pm

    Hej Susan.
    Chokolade og salt er faktisk rigtig gode sammen. Jeg bruger ofte ganske lidt salt i min chokolade, eller drysser en anelse saltflager ud over chokolade.

    Rigtig god fredagshygge 🙂

    Svar
  2. Susan

    september 13, 2013 at 9:34 am

    Jeg har godt hørt om chokolade popcorn, men jeg har aldrig selv turde at lave det. Jeg tænker nemlig: chokolade og salt? Aaarh.
    Men tror jeg vil kaste mig ud i det og prøve at lave dem til fredagshyggen i aften 🙂

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.