I dag blev det til en sund middag, med masser af grønt.
Start med at lave salaten, så den kan nå at trække lidt.
1 blomkål
1 broccoli
6 grønne asparges
2 dl yoghurt naturel eller anden surmælksprodukt
3 tsk esdragon
1 tsk ramsløgsalt
lidt frisk kværnet peber
Blomkål og broccoli i meget små buketter, gives et hurtigt opkog og afkøles helt.
Blandes med asparges i mindre stykker.
Yoghurt og krydderier blandes og tilsidst vendes grøntsagerne i dressingen.
Trækker gerne 1 times tid.
400 gr hakket oksekød 3-6%
100 gr revet squash
1 salatløg
salt og peber
Bøffarsen blandes god med den revne squash og løg i små tern, og formes som 2 eller 3 bøffer.
Steges på panden til de er fint brune og gennemstegte.
Og så er der serveret en sund aftensmad!
Brian
Selvom jeg er kartoffelman, så ser det faktisk rigtigt godt ud..
Ellen
Hej Brian
Mange tak. Jeg kan love dig, at det også smager lækkert. Mon du ikke kan liste et par kartoffeltern med i salaten? Jeg er sikker på det også ville smage godt 🙂
Fortsat god mandag aften.