• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

Salat med Esdragondressing og Bøf med grønt

Udgivet: 13. jun. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I dag blev det til en sund middag, med masser af grønt.

Start med at lave salaten, så den kan nå at trække lidt.

1 blomkål
1 broccoli
6 grønne asparges

2 dl yoghurt naturel eller anden surmælksprodukt
3 tsk esdragon
1 tsk ramsløgsalt
lidt frisk kværnet peber

Blomkål og broccoli i meget små buketter, gives et hurtigt opkog og afkøles helt.
Blandes med asparges i mindre stykker.

Yoghurt og krydderier blandes og tilsidst vendes grøntsagerne i dressingen.
Trækker gerne 1 times tid.

400 gr hakket oksekød 3-6%
100 gr revet squash
1 salatløg
salt og peber

Bøffarsen blandes god med den revne squash og løg i små tern, og formes som 2 eller 3 bøffer.
Steges på panden til de er fint brune og gennemstegte.

Og så er der serveret en sund aftensmad!

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Kylling med røget mørbrad

Fyldte Kartofler med Juledrys

Let Frokost

Tabouleh med blomkål

kebab grønkålssalat

Kebab med Grønkålssalat

Juleforberedelserne og Karamelkager

Big Nuggets med naturris

Rabarber og Kærnemælkskoldskål

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Brian

    januar 12, 2015 at 3:04 pm

    Selvom jeg er kartoffelman, så ser det faktisk rigtigt godt ud..

    Svar
    • Ellen

      januar 12, 2015 at 4:08 pm

      Hej Brian

      Mange tak. Jeg kan love dig, at det også smager lækkert. Mon du ikke kan liste et par kartoffeltern med i salaten? Jeg er sikker på det også ville smage godt 🙂

      Fortsat god mandag aften.

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.