I dag blev det til en sund middag, med masser af grønt.
Start med at lave salaten, så den kan nå at trække lidt.
1 blomkål
1 broccoli
6 grønne asparges
2 dl yoghurt naturel eller anden surmælksprodukt
3 tsk esdragon
1 tsk ramsløgsalt
lidt frisk kværnet peber
Blomkål og broccoli i meget små buketter, gives et hurtigt opkog og afkøles helt.
Blandes med asparges i mindre stykker.
Yoghurt og krydderier blandes og tilsidst vendes grøntsagerne i dressingen.
Trækker gerne 1 times tid.
400 gr hakket oksekød 3-6%
100 gr revet squash
1 salatløg
salt og peber
Bøffarsen blandes god med den revne squash og løg i små tern, og formes som 2 eller 3 bøffer.
Steges på panden til de er fint brune og gennemstegte.
Og så er der serveret en sund aftensmad!
2 Comments