• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Jul » Bounty - som de "rigtige".

Bounty - som de "rigtige".

Udgivet: 18. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Super nemme at lave og så smager de fantastisk godt.

Bounty

1 dåse kondenseret mælk - 400 gram
250 økologisk kokosmel
200 gram god mørk chokolade
Noget at pynte med.

 

 

 

Med så få ingredienser kan man lave Bounty. Der mangler kun chokolade til overtræk.

  • Mælk og kokosmel blandes, til det har en fast konsistens.
  • Smag på massen
  • Form små "brød" af dem eller hvordan du vil ha dem til at se ud. De kan også laves i kugler.
  • Smag på en af dem, så du er sikker på de stadig smager godt
  • Stil dem i køleskabet nogle timer, så de kan trække og sætte sig.
  • Smag gerne lige igen, de skulle jo nødigt ha ændret smag undervejs
  • Overtræk dem med en god smeltet mørk chokolade.
  • Må ikke kommes i dåse før de er helt stivnet og smagt til en enkelt gang igen.

 

Mere inspiration

  • billede med hjemmebagte kaffebrød
    Kaffebrød - mormors opskrift på sprød kage til kaffen
  • billede af ingenting, der er sønderjyske småkager
    Ingenting - opskrift på sønderjysk småkage
  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt

Se mere indhold på bloggen

Grimme Påskeæg kan smage godt

Lokale produkter fra Vibegaard

"Mad for Alle"

Der er nu noget ved Aarhus

3. juledag og lækker morgenmad

Uge 43

Grill & Music Festival 2012

Grønne Kikærte-frikadeller

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.