Bounty – som de “rigtige”.

Super nemme at lave og så smager de fantastisk godt.

Bounty

1 dåse kondenseret mælk – 400 gram
250 økologisk kokosmel
200 gram god mørk chokolade
Noget at pynte med.

 

 

 

Med så få ingredienser kan man lave Bounty. Der mangler kun chokolade til overtræk.
  • Mælk og kokosmel blandes, til det har en fast konsistens.
  • Smag på massen

  • Form små “brød” af dem eller hvordan du vil ha dem til at se ud. De kan også laves i kugler.
  • Smag på en af dem, så du er sikker på de stadig smager godt

  • Stil dem i køleskabet nogle timer, så de kan trække og sætte sig.
  • Smag gerne lige igen, de skulle jo nødigt ha ændret smag undervejs
  • Overtræk dem med en god smeltet mørk chokolade.
  • Må ikke kommes i dåse før de er helt stivnet og smagt til en enkelt gang igen.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*