• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Ølbraiseret Koteletter i fad

Ølbraiseret Koteletter i fad

Udgivet: 19. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

En rest hvidkål skulle bruges inden vi skal til at lave Gammeldags hvidkål til jul. Og ved jeg ikke lige hvordan jeg skal lave noget, ender det som regel altid med noget et-eller-andet i ovnen. Det gjorde det også i dag, og resultatet var ret godt.

  • 3 svinekoteletter
  • Hvidkålen
  • Grønne asparges
  • Fløde
  • 1 Mørk øl
  • Rasp
  • Salt og peber

Hvidkålen snittes i mindre stykker og kommes i et ildfast fad. Ovenpå lægges asparges pænt. Fløde hældes ved, så det lige dækker hvidkålen.

Øverst lægges koteletterne.

Rasp drysses ud over koteletter og kål. Sættes i ovnen i ca. 15 min eller til raspen har dannet en skorpe.
Øllet hældes over og fadet sættes igen i ovnen i ca. 20 min.

Serveres med flutes.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Salat Nicoise

Hjemmelavet pasta med ragû Bolognese

Nostalgi - Nuggi Nuggi Is

Krydret Banankage

Søndag og sommer

Altid friskbagte boller.

Limoncello Snekonfekt

Lakrids Salt

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.