• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

Ølbraiseret Koteletter i fad

Udgivet: 19. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

En rest hvidkål skulle bruges inden vi skal til at lave Gammeldags hvidkål til jul. Og ved jeg ikke lige hvordan jeg skal lave noget, ender det som regel altid med noget et-eller-andet i ovnen. Det gjorde det også i dag, og resultatet var ret godt.

  • 3 svinekoteletter
  • Hvidkålen
  • Grønne asparges
  • Fløde
  • 1 Mørk øl
  • Rasp
  • Salt og peber

Hvidkålen snittes i mindre stykker og kommes i et ildfast fad. Ovenpå lægges asparges pænt. Fløde hældes ved, så det lige dækker hvidkålen.

Øverst lægges koteletterne.

Rasp drysses ud over koteletter og kål. Sættes i ovnen i ca. 15 min eller til raspen har dannet en skorpe.
Øllet hældes over og fadet sættes igen i ovnen i ca. 20 min.

Serveres med flutes.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Grøn Aftensmad med Pasta & Æg

Efterårstanker i oktober

Chocolate Mint Sticks

Porre-pasta og Broccolisalat

blommekage opskrift

Blommekage - nem kage med blommer

Bønnesalat med feta

Forårssnegle med lækkert fyld

Tirsdags-Kylling i fad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.