MADBLOG & LIVSSTIL

Tidlig lørdag morgen kørte jeg mod Vejle. Ja for mig var det tidligt, nemlig allerede kl. 8. Men efter en kop kaffe, og en kop med i hånden gik det, for jeg glædede mig jo også.
Kamera, objektiver og stativ var pakket ned og med, og batteriet var fuldt opladet. Jeg skulle nemlig på kursus hos fru. Knips, som er madfotograf. Jeg glædede mig nu også til igen at være sammen med Malou og Fenja som også skulle deltage. Og så var der en anden madblogger, Jette, fra Haderslev som det jo også var spændende at møde. Der var ganske enkelt lagt op til en super lørdag, – og det blev det bestemt også.

12Bare turen ud til Fru. Knips – Pia Enghild –  var fantastisk. Naturen omkring Grejs er helt fantastisk. Et fantastisk sted at have et fotoatelie, i så smuk en natur. Og det blev da ikke mindre spændende at træde indenfor i selve “hulen”.
Der var dækket op med friskbagte boller og kaffe og te, som vi startede med at nyde, mens vi hver i sær præsenterede os, og fortalte lidt om hvad vi forventede af kurset. Da det i sær er lyset der kan drille når man tager madbilleder, fokuserede vi meget på dette. Lys og brug af de rigtige rekvisitter.

Der blev skudt mange flotte billeder, og der blev stylet, diskuteret, ændret lidt og knipset. Med ost-knivganske få midler kunne der skabes skygge lige der hvor der brug for det. Lyse billeder, rustikke billeder, anderledes billeder, frække billeder, gode farver der fremhæver maden osv. Pyha, vi blev fyldt op, og da klokken pludselig var nået 15, var vi vist alle ved at være ret så trætte. Men en behagelig træthed, for det skyldes jo netop, at vi havde være så opslugt af arbejdet hele dagen.

Fru. Knips er fantastisk til at vise og fortælle så man forstår, og hun er tålmodig, så vi også selv kunne prøve og gøre vores erfaringer. Jeg tror ikke det er sidste gang, jeg melder mig til et kursus hos Pia Enghild.

salat-tallerken-2
hygge 20140503_120615

boller-1salat-4

2 reaktioner

 1. Hvor er det bare fine billeder du fik taget Ellen. Jeg glæder mig til at følge din blog og håber vi løber ind i hinanden igen.

  1. Tusind tak. Jeg er helt sikker på, at dine billeder er mindst lige så gode. Jeg fik taget mange, men en del var ikke helt så gode som jeg troede. Men lidt sjovt, at vi var så enige om det rå og hvordan lyset skulle falde. Nu har jeg bestilt sådan en lysstander, og skal ud og finde flamingokasse og æblekasse. Og mon ikke også skabet med rekvisitter lige skal have lidt nyt.

   Jeg håber også at vi ses igen, – ellers må vi til kaffebordet på Schackenborg 🙂

   Spændende blog du har, den glæder jeg mig til at følge.

   Hilsen Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter