MADBLOG & LIVSSTIL

Åh det blev en god ret i dag, selvom fantasien var lig nul. Det er nu utroligt, hvad en svinemørbrad kan blive til, når man tilsætter lidt krydderi. Karry og kokos er godt, det kan vi vist hurtigt blive enige om, og så lidt sødt i sovsen, så er Jens solgt. Jo, jeg kender efterhånden hvad der kan smelte min mand.  Et glas rødvin og stearinlys på bordet, så manglede desserten kun. Og den kom, for selvfølgelig havde jeg lige lidt æblemos, som blev blendet sammen med et par avocade, og serveret med flødeskum, var det en skøn og let dessert.

kokos-morbrad-gulerodder1 svinemørbrad
3 tsk karry
1 klat smør
1 dåse kokosmælk
3-4 gulerødder
1 dl. hyldeblomssaft
salt, peber
50 gr hakkede peanuts + lidt til pynt
maizena til jævning

Puds mørbraden af, og skær den i ca. 1 cm skiver. Kom smør på en pande og varm op, tilsæt karry og brun det. Kom kødet i, og brun det på begge sider.
Så tilsættes kokosmælken og gulerødder, der er skåret i tynde strimler, hyldeblomstsaft og grofthakkede peanuts,  og det hele simrer i et kvarters tid. Saucen smages til med salt og peber, og jævnes evt. med lidt maizena.

Server en lækker og let kartoffelmos til, og et drys peanuts. En salat er også rigtig lækker til, eller gør som jeg gjorde, kom ærter i mosen.

Morbrad-kokosmaelk

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter