• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sødt & Snacks » Chokolade & Konfekt

Marcipan med nutella

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Vi har faktisk aldrig Nutella i skabet, men lige nu har vi et glas. Så er det jo nærliggende at bruge det til lidt konfekt, for jeg fornægter ikke at det smager skønt.

Sammen med marcipan bliver det til nogle fine og lækre små stykker julekonfekt, og så er de MEGA enkle at lave 🙂

Marcipan og Nutella

  • 200 gr marcipan
  • ca. 6 tsk køleskabskold Nutella
  • 150 gr hvid chokolade til overtræk
  • evt. lidt smeltet mørk chokolade til pynt.

Del marcipanen i 2.
Til en "pølse ud af den ene klump marcipan, og tryk den  flad uden at den bliver for tynd. Fordel halvdelen af den kolde nutella på en strimmel og luk marcipanen god sammen omkring. Du har nu en "pølse" med nutellaen inden i. Skær ud i fine snitter.

Gentag med den anden del af marcipanen.

Smelt den hvide chokolade, og dyp konfektstykkerne heri.

Smelt den mørke chokolade, og lav strimler over stykkerne ved at dyppe en gaffel i chokoladen og forsigtig svinge den hen over.

PS. Det er vigtig at nutellaen er kold når du skal lave dem, da det ellers vil blive meget svært at få marcipanen rundt om.

Mere inspiration

  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt
  • Julede Havregrynssnitter
  • Trøffelsnitter med mandler

Se mere indhold på bloggen

Lagkagesnitter til mange

Broccolisalat igen igen....

Friterede Squash

Grå søndag og varm løgsuppe

Kandiserede appelsinpinde

Rabarbersirup

Langtidshævet brød med Ølandshvedemel

Madplanen for uge 17

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.