Vi har faktisk aldrig Nutella i skabet, men lige nu har vi et glas. Så er det jo nærliggende at bruge det til lidt konfekt, for jeg fornægter ikke at det smager skønt.

Sammen med marcipan bliver det til nogle fine og lækre små stykker julekonfekt, og så er de MEGA enkle at lave 🙂

Marcipan og Nutella

  • 200 gr marcipan
  • ca. 6 tsk køleskabskold Nutella
  • 150 gr hvid chokolade til overtræk
  • evt. lidt smeltet mørk chokolade til pynt.

Del marcipanen i 2.
Til en “pølse ud af den ene klump marcipan, og tryk den  flad uden at den bliver for tynd. Fordel halvdelen af den kolde nutella på en strimmel og luk marcipanen god sammen omkring. Du har nu en “pølse” med nutellaen inden i. Skær ud i fine snitter.

Gentag med den anden del af marcipanen.

Smelt den hvide chokolade, og dyp konfektstykkerne heri.

Smelt den mørke chokolade, og lav strimler over stykkerne ved at dyppe en gaffel i chokoladen og forsigtig svinge den hen over.

PS. Det er vigtig at nutellaen er kold når du skal lave dem, da det ellers vil blive meget svært at få marcipanen rundt om.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter