Oksekødsboller i tomatsauce

Oksekødsboller i tomatsauce

bullar

1 stort løg i små tern
50 gr smør
Tomater – søde og skåret i mindre stykker
3 dl. tomatjuice ell. 1 ds. hakkede tomater
2 gulerødder i mindre stykker
1 stor kartoffel i 4 dele
grofthakket frisk basilikum og timian
1 fed hvidløg
salt og peber

BollerSmelt smørret og kom de hakkede løg i. Vend dem hurtigt rundt, og tilsæt resten af ingredienserne.
Lad saucen stå og småsimre i 1 times tid.
Find Bamix’en frem, og giv den en god tur, så saucen bliver blendet rigtig godt.
Smag til, og vupti er der en skøn tomatsauce.

Jeg flottede mig, og jævnede den med en sjat fløde, men lidt maizena kan også gøre det, hvis man vil ha den lidt jævnet.

Men hov, der skal også kød til.

Lav en portion Oksekødsboller og kom dem i tomatsaucen. Serveres med frisk pasta og en god salat.

Velbekomme!

fad2

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*