MADBLOG & LIVSSTIL

Miso som i Berlin

Udklip22Det er næsten ½ år siden, at vi var i Berlin. Men vi mindes stadig en dejlig middag hos Monsieur Vuong. Et skønt spisested, uhøjtideligt, altid fyldt med mennesker og fantastisk god mad.

I dag lavede jeg en omgang Miso, så vi kunne drømme os tilbage for en stund. Og så er det jo let og sund mad. Det tog heller ikke meget mere end 20 min at lave maden, og det passede mig rigtig fint i dag. Jeg har arbejdet hjemme, og har lidt svært ved at stoppe når jeg er fordybet i arbejdet, så tiden løber altid fra mig.

Min Miso er vist mere en a la Miso, for hel rigtig er den bestemt ikke. Men der kom det i, jeg havde og den smagte super godt.

Miso-vietnamesisk-nudelsuppe-08500 g kyllingefilet
ca. 5 cm ingefær
2 spsk soja
½ liter  bouillon
4 gulerødder i strimler
5 aspargeskartofler
150 g fuldkornsnudler
1 bundt forårsløg i tynde skiver
100 gr snittet spidskål

Bouillon koges op med ingefærstykket og soja. Kyllingefileterne skæres i mindre stykker og kommes i suppen. Koges 5 min inden gulerødder i stave kommes i. Her kommer så noget der absolut ikke er i en rigtig Miso, jeg kom nemlig et par kartofler i tynde strimler i sammen med pastaen. Koges 5 min igen. Lige inden servering, tilsættes  spidskål og forårsløg, så de bevarer deres sprødhed.

Ja vi brugte en ske, men mon ikke der skal pinde til retten? Mindes jeg ihvertfald at vi fik i Berlin.

Må I have en fantastisk aften alle sammen.

Miso-vietnamesisk-nudelsuppe-06

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *