• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Twix Snitter

Twix Snitter

Udgivet: 11. maj. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Kiksebund

350 gr Mel
225 gr Smør
50 gr Sukker
65 gr Muscovadosukker

Rør sukker og smør sammen, og tilsæt mel lidt ad gangen. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir, og pres dejen ned i formen. Bag kiksebunden ved 190 grader i ca. 20-30 minutter indtil den er gylden.

Karamel
250 gr Smør
250 gr Sukker
4 spsk Lys sirup
8 spsk Kondenseret mælk (karamel)

Kog den kondenserede mælk. Dåsen skal koges som den er i 4 timer. Hold øje med at dåsen konstant er tildækket med vand, så der ikke dannes undertryk, og dåsen eksploderer.

Smelt smør, sukker, sirup og den kondenseret mælk. Kog den i ca. 7-10 minutter, indtil den bliver tykkere. Hæld den over kiksebunden. Og lad det køle af.

Chokolade overtræk
200 gr Mælkechokolade smeltes og hældes over kagen.

 

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Æbletærte med marcipan og marengs

Oplev øko-køerne danse til Økodag over hele landet

billede med banankage med chokolade

Saftig banankage med chokolade

Glaseret Kylling

Mit nye Bagestål og nemt brød

Bredt madudvalg i Bøgeskoven

Der er æg og så er der æg

Kiwi Marmelade

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    oktober 20, 2016 at 1:54 pm

    Det kan du nemt. Jeg synes faktisk den er bedre dagen efter.
    Hilsen Ellen

    Svar
  2. Gitte Østergaard

    oktober 20, 2016 at 1:49 pm

    Er det en kage jeg kan bage dagen før??
    Vh Gitte

    Svar
  3. Ellen

    april 19, 2015 at 6:11 pm

    Hej Inge.

    Tusind tak, jeg er også selv ret vild med dem.
    Men jeg har aldrig oplevet at bunden smuldrer - har du måske fået lidt rigeligt med mel i dejen, så den har været for tør? Som du sikkert kan se på mit billede, synes jeg bunden er fin fast og nem at skære.
    Håber det bliver en super bund næste gang.

    Hilsen Ellen

    Svar
  4. Inge Hansen

    april 19, 2015 at 2:08 pm

    Jeg har lige lavet dine fantastiske twixsnitter, kiksebunden smuldrer dog lidt - er det noget du har været ude for? tak for super opskrift
    vh Inge

    Svar
  5. Ellen

    februar 03, 2015 at 7:08 pm

    Hej Louise.

    Heldige kollegaer du har, når du sådan forkæler dem med Twixkage. Man kan ikke spise store stykker, medmindre man virkelig er en slikmund. Jeg bagte den i en form der er 20x20 cm. Så vil tro det gir ca. 12 stykker. Men jeg vil næsten sige,- hellere lidt mindre stykker, og der så er 2 til hver.

    Rigtig god fredagshygge med kage til dig og kollegaerne 🙂

    Svar
  6. Louise

    februar 03, 2015 at 7:01 pm

    Den ser virkelig lækker ud. Den tænker jeg, jeg vil lave til mine kolleger til på fredag. Hvor mange personer vil du gætte på, der er kage til?

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.