Kiksebund
350 gr Mel
225 gr Smør
50 gr Sukker
65 gr Muscovadosukker
Rør sukker og smør sammen, og tilsæt mel lidt ad gangen. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir, og pres dejen ned i formen. Bag kiksebunden ved 190 grader i ca. 20-30 minutter indtil den er gylden.
Karamel
250 gr Smør
250 gr Sukker
4 spsk Lys sirup
8 spsk Kondenseret mælk (karamel)
Kog den kondenserede mælk. Dåsen skal koges som den er i 4 timer. Hold øje med at dåsen konstant er tildækket med vand, så der ikke dannes undertryk, og dåsen eksploderer.

Smelt smør, sukker, sirup og den kondenseret mælk. Kog den i ca. 7-10 minutter, indtil den bliver tykkere. Hæld den over kiksebunden. Og lad det køle af.
Chokolade overtræk
200 gr Mælkechokolade smeltes og hældes over kagen.
6 Comments