MADBLOG & LIVSSTIL

Weekend Hos Mette

sdr

Efter en uge hvor stressen lige skulle banke lidt på igen, er det fantastisk at holde weekend midt i en smuk natur. Jeg er på weekend nær Børkop, på Bead & Breakfast stedet "Hos Mette", liggende ca. midt mellem Fredericia og Vejle.

Værelse nr. 1 stod klar til indflytning, og vi følte os straks hjemme. Hygge, charme og varme er kendetegnet for dette sted. Mette viser rundt på stedet, og senere får vi en fortælling om stedet, som de overtog for ca. 1 år siden. På det tidspunkt , husede bygningerne et firma, og det er i den tidligere kontorbygning de har indrettet, og stadig indretter B & B. Lige nu står 4 værelser til udlejning, et stort spiserum med hyggekrog i den ene ende (som også kan lejes til f.eks. konfirmation) og fælles køkken og bad og toiletter. Her ud over kommer der 2 familierum med bad og toilet og en butik med brugskunst og mange andre spændende ting. Mette er så absolut meget kreativ, og der kræses om detaljerne såvel som om gæsterne.

Alt har en historie, og det var rigtig spændende at høre om de forskellige detaljer, deres historie og om parrets kommende planer. Og så er alt til salg, undtaget senge og Tv. Så man kan nemt lade sig friste til at købe noget med hjem herfra.

Noget andet er også freden og roen der. Bag huset er der nærmest en parklignende have med rådyr gående frit. Selvom solen skinnede lørdag, var det for koldt at sidde ude, ellers tror jeg det vil være rigtig dejlig at sidde på terrassen med den udsigt.
I skoven, som ligger lige ved siden af, med de skønneste efterårsfarver, gik vi da en rigtig lang tur lørdag eftermiddag, og senere var vi på tur til Børkop Mølle, en gammel men meget velholdt vandmølle, der ligger utroligt smukt.

Har du brug for en overnatning eller måske en lille ferie, kan jeg varmt anbefale at besøge "Hos Mette". Vi havde valgt at få serveret morgenmad, og der var en lækker anretning med lune friskbagte boller klar til os begge morgener. Kaffemaskinen står altid fremme, og det er bare at hente en kop kaffe eller kakao, hvis lysten skulle melde sig. Der mangler ikke noget, måske lige bortset fra, at vi ikke kunne finde en proptrækker fredag aften..Men det blev hurtigt løst, og flasken blev åbnet for os.

Endda bilen bliver der passet godt på, og står parkeret på en aflåst plads.

Søndag da vi stod op, blev vi mødt af snevejr, med de flotteste store fnug. Heldigvis blev sneen ikke liggende, for vi skulle jo også køre hjem, og vi er nu stadig kun i oktober måned.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *