Karry Rissalat

Karry Rissalat

Ferien er slut, og der skal igen til at tænkes i madpakker. Hvis det ikke lige skal være de flade rugbrødsmadder, men istedet en lille lækker salat, har jeg et forslag. Jeg har en rest Indisk Karrymarinade stående fra jeg lavede grillede tomater, og også en rest kolde løse ris. Det blev til en hurtig rissalat, som smager skønt af karry.

Salaten kan også bruges som tilbehør til kødretter. Vil du have kød i salaten, vil lidt kogt eller stegt kylling være perfekt.

Karry Rissalat


1 person

Skær tomater og agurk i mindre stykker, og riv salaten i lidt mindre stykker. Bland de løse ris med karrydressingen og smag til.

Bland det hele sammen og kom det i en tæt beholder, Pynt tilsidst med Balsamico Tangperler.

Så er madpakken klar til at tage med ;-)

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*