• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Sundt & Let

Karry Rissalat

Udgivet: 3. aug. 2019. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Ferien er slut, og der skal igen til at tænkes i madpakker. Hvis det ikke lige skal være de flade rugbrødsmadder, men istedet en lille lækker salat, har jeg et forslag. Jeg har en rest Indisk Karrymarinade stående fra jeg lavede grillede tomater, og også en rest kolde løse ris. Det blev til en hurtig rissalat, som smager skønt af karry.

Salaten kan også bruges som tilbehør til kødretter. Vil du have kød i salaten, vil lidt kogt eller stegt kylling være perfekt.

[ingredients title="Karry Rissalat"]
1 person

  • 100 gr kolde løse ris
  • 50 gr cherrytomater delt i kvarte
  • 50 gr agurk i små tern
  • lidt grønt salat
  • 1 tsk Indisk Karrydressing
  • evt. salt hvis du synes det mangler
  • 1 stor tsk Balsamico Tangperler

Skær tomater og agurk i mindre stykker, og riv salaten i lidt mindre stykker. Bland de løse ris med karrydressingen og smag til.

Bland det hele sammen og kom det i en tæt beholder, Pynt tilsidst med Balsamico Tangperler.

Så er madpakken klar til at tage med 😉

[/ingredients]

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Langtidshævet superbrød

Solbærsirup med guldmedalje.

Grimme Påskeæg kan smage godt

Sommertærte med Hyldeblomstmousse

Fænø-Sund Brunch

Blinis med laks

Ris Smørrebrøds Lagkage

Rundtenom nogle af de SMUKKE madsteder

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.