• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Småkager » Chokolade Cookies

Chokolade Cookies

Udgivet: 10. feb. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg synes alle har vinterferie i denne uge. Jeg har ikke, men det gør nu  ikke noget, og er også mit eget valg ikke at have det. Men derfor kan jeg nu godt forkæle os lidt med friskbagte Cookies. Chokoladecookies med et drys salt, - sprøde udvendig og bløde indeni. Mums de er dejlige. Så måske du skal bage dem i vinterferien.

Chokolade Cookies (ca. 20 stk)
240 gr mel
60 gr kakao
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
180 gr blødt smør
200 gr farin
1 stort æg
kornene af ½ vaniljestang
1 tsk nescafe
½ tsk salt
100 gr chokolade
lidt flagesalt til drys

Kom de bløde smør, farin, vanilje og æg i en skål og pisk det så det er let og luftigt. Si mel, bagepulver, kakao og salt i og vend rundt indtil det er blandet. Rør nescafe op med lidt vand og hæld i sammen med grofthakket chokolade. Er dejen for lind, kommes en anelse mere mel i.

Tril dejen til ca. 20 kugler som sættes på en bageplade og trykkes lidt flade. Drys med ganske lidt flagesalt.

Bages ved 200 grader i 8 - 9 min. Skal lige begynde at krakelere, så er de færdige. Kunsten er, at få dem sprøde udvendig og bløde og seje inden i. Så er de rigtig gode.

Nogen siger man skal servere mælk til cookies. Jeg foretrækker nu kaffe 🙂

Mere inspiration

  • Julede Havregrynssnitter
  • Minnie Mouse Popcakes
  • Bastogne småkager
  • Morgenmads Cookies

Se mere indhold på bloggen

Berlin - hygge og mad

Så er det allerede 2017

Chocolate Mint Sticks

Fyldte champignon til frokost

Æbletærte med marcipan og marengs

Mørbradruller med Majs-Blomkåls Puré

Enkel salat med Rødbeder

”Omtanke i store gryder” - ny bog til køkkenfolk

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.