De er så flotte de store portobello svampe, og de smager også godt, bare man husker at krydre dem godt.
Jeg lavede dem i dag som tilbehør, men de kan også nemt gøre det ud for et helt måltid, alt efter hvad man kommer i dem.
I dag fik de dette her fyld:
Rød peberfrugt
Lidt broccoli
Fetaost
Løg
Mandler
Krydderurter
Ahornsirup
Salt og peber
2 portobello svampe
Svampene børstes rene og stokken skæres af. Lægges i et fad med bagepapir med bunden i vejret.
Stokken, peberfrugt, broccoli, fetaost, løg og mandler skæres i små stykker, og blandes med krydderurterne. Fyldet toppes op i svampene, krydres med salt og peber og en lille smule ahornsirup.
Sættes i en varm ovn - ca 180 gr - i ca 10 - 15 min.
Vi fik dem som tilbehør til kyllingebryst og marineret pasta.
May
Hej.
Det ser virkelig lækkert ud - mine øjne er i hvert fald blevet mætte.
Den der marineret pasta - hvad er der i? 🙂
Skøn blog!
//May
Ellen
Hej May.
De smager også rigtig godt. Den marinerede pasta var en blanding af pasta, tomater, peberfrugt og squash. Men du kan komme det i du lige har. Marinaden den er vendt i, var en olie-eddikedressing (2 del olie og 1 del hvidvinseddike) som der blev blandet lidt friskhakkede krydderurter i. Smagt til med salt, hvidløg og peber. Du kan også blande lidt honning i dressingen.
Rigtig god søndag aften.
Hilsen Ellen