De er så flotte de store portobello svampe, og de smager også godt, bare man husker at krydre dem godt.
Jeg lavede dem i dag som tilbehør, men de kan også nemt gøre det ud for et helt måltid, alt efter hvad man kommer i dem.
I dag fik de dette her fyld:
Rød peberfrugt
Lidt broccoli
Fetaost
Løg
Mandler
Krydderurter
Ahornsirup
Salt og peber
2 portobello svampe
Svampene børstes rene og stokken skæres af. Lægges i et fad med bagepapir med bunden i vejret.
Stokken, peberfrugt, broccoli, fetaost, løg og mandler skæres i små stykker, og blandes med krydderurterne. Fyldet toppes op i svampene, krydres med salt og peber og en lille smule ahornsirup.
Sættes i en varm ovn – ca 180 gr – i ca 10 – 15 min.
Vi fik dem som tilbehør til kyllingebryst og marineret pasta.
2 Comments