MADBLOG & LIVSSTIL

(Sponsoreret indlæg, med egne meninger)

Når jeg er på festival, kan jeg få et akut behov for et stykke rugbrød. Alle de fine og gode tilbud der er, er dejlige, men et stykke rugbrød kan jeg altså slet ikke undvære. Men det er der så rig mulighed for at få tilfredsstillet. Det vil sige, hvis der altså er plads ved bordene, for hos Skovens Hvile er der virkelig rift om pladserne.


Men vi fik en plads til 4 og blev bænket ved bordet. Jeg har været her tidligere år, og det har været en meget positiv oplevelse, også selvom der altid er meget travlt her. Men denne gang var der et par ridser i lakken. Vi fik hurtigt bestil både drikkevarer og smørrebrød. Der er flere forskellige at vælge imellem, både hvad pålæg angår, men også hvad snapse angår. Desværre er der ikke tid til, at tjeneren fortæller om de forskellige snapse, så vi valgt lidt i blinde. Jeg fik en Ålborg Grill Snaps, som viste sig at være et rigtigt godt valg. En snaps der vil være perfekt til en grillaften og grillmad.
Øllet blev serveret i plastkrus, selvom nabobordet fik rigtige glas, hvilket jeg også forventede. Det smager nu lidt bedre i glas. Men pyt. Vores smørrebrød kom hurtigt, – så hvis vi ellers havde haft bestik, kunne vi hurtigt komme igang. Men efter lidt tid, fik vi kontakt med en servering, og fik det manglende bestik.

skovens-hvile-smorrebrod-kritik
Det smagte dejligt. Min ene med-spiser, blev dog lidt forundret, da hun fandt et stykke plastik i sin rejemad! Jeg selv måtte lade noget af æggemaden lægge, da det var knap så lækkert med kødsaft på. Det havde vist været lidt for tæt på en roastbeef mad.

Men ellers var det nogle gode stykker brød med lækkert pynt, uden at være overpyntet. Størrelserne på vores ostemadder, vad dog lidt forskellige (meget) i størrelsen. Jeg fik den mindste, men kunne bestemt ikke spise mere. Jeg blev meget mæt.

rugbrod-tapas-pakker
Vil man have rigtig godt og solid rugbrød, skal man besøge NORD, som er fastfood på en ny måde. Nordisk tapas smørrebrød efter devisen, lidt men godt, sund og nærende og til at spise med fingrene.  Brødet er lavet på svedjerug og her er der tænkt over tekstur og smagsnuancer. Ikke alt er nemt på en festival, og desværre bare brødet lidt præg af at have stået på køl i nogen tid og der var sparet en anelse på pålægget,  men alligevel var det helt fantastisk. Jeg nød hver enkelt mundfuld jeg fik. Og den sjove men praktisk indpakningen er et godt påfund.

tapas-taarn2
NORD sælger ikke bare rugbrød, men også salater, wraps, kagetapas, snacks og en Nord starter, der består af æggefritta med bacon og hjemmelavet ketchup. Også dette smager godt. Saftigt og med en god smag.

fritta

wraps-nordisk-mad

noro-snacksHer finder man virkelig et plus for madudvalget i skoven. Jeg ville ønske Nord havde butik, hvilket de overvejer, men indtil videre sælger de kun på bestilling, og til virksomheder.  Og sikke nogle skønne madpakker de kan få 😉

Med sådan en god frokost, kunne jeg nemt gå videre til næste koncert. Og dem var der mange af. Jeg synes der var rigtig mange gode koncerter i år, og tror aldrig jeg har hørt så meget musik som jeg gjorde i 2014.

En af de absolut bedste, med en helt fantastisk energi på scenen, var Donkey Road Show. De tog virkelig kegler hos folk, og det både unge som gamle.

DRSHOW-1

born-venterDer ventes på, at Donkey Road Show skal gå på scenen.

drshow-2

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter