Koteletter med fersken og ost

Koteletter med fersken og ost

4 koteletter
2 ferskner – frisk eller fra dåse
revet ost
rester fra grøntsagsskuffen
– gulerødder
– forårsløg
– peberfrugt

Tilbehør:

Frisk pasta fra Italien

 

Koteletterne krydres med salt og peber, og brunes på panden.
Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i et ildfast fad.
Kom de brunede koteletter ovenpå. Kog panden af med lidt vand, hæld over grøntsagerne
og sæt fadet i ovnen i ca. ½ time.

Læg en ½ fersken skåret i skiver, på hver kotelet og dæk med osten.
Sættes i ovnen til osten er smeltet.

Frisk pasta koges og anrettes på tallerken med koteletten og lidt af grøntsagerne ved siden af.

Brug evt. væden fra grøntsager som sovs.

 

 

 

 

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*