MADBLOG & LIVSSTIL

Madplan uge 7 - vinterferie

MANDAG:

Fyldt kyllingebryst med perlebygsalat

TIRSDAG:

Farsbrød med hvidkål, og en grønkålssalat

ONSDAG:

Gisou med flutes - nogen kalder det "ild i røret", så ved man, at det er en oksekød/hvikål/karry/chili  krydret gryde. Serveres med godt brød

TORSDAG:

Urtebagt laks med blomkål - jeg tror det bliver noget ala den her opskrift

FREDAG:

Peberbøf med hokkaido/selleri-mos og rødbedesalat
Eller også bliver det med bearnaisesovs

WEEKEND FRISTELSER:

Har man noget gammelt brød, kan det blive til den skønneste dessert. Brødbudding er altid en god og lækker måde at få brugt resterne på.

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *