• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Asparges med stenbiderrogn

Asparges med stenbiderrogn

Udgivet: 7. maj. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg var i dag så heldig, at få helt frisk asparges af min arbejdsgivers søde kæreste. De var så fine og sprøde, og blev til den dejligste forret i dag.

Asparges med Stenbiderrogn og Pocherede Æg.

Stenbiderrogn
4 små cherrytomater i meget små tern
grofthakket Persille
salt og peber

Det hele blandes sammen.

En gryde med vand sættes over til det koger.
Når det bobler rigtig godt, piskes rundt i vandet, så der dannnes en svirvel i midten.
Her hældes ægget, der er slået ud i en tallerken og tilsat en anelse eddike, hurtigt i.
Hviden samler sig nu om blommen. Lad den ligge i et par min, mærk efter om æggehviden er tilpas fast, og tag den så op.

Lav kun et ad gangen, vandet skal koge hele tiden. Det kræver lidt øvelse, men efter 4 æg, blev resultatet acceptabel. De ligger nu og venter til resten er klar.

Asparges kommes i lidt kogende vand og koges et par min. Tages op og afdryppes.

Anret på en tallerken først asparges, ovenpå stenbiderrogn blandingen, det pocherede æg og evt. en lille klat creme fraiche. Giv det hele en tur med peber kværnen.

Velbekomme.

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Reenbergs Magnetholder

Bøffer med taco

Perlerug med brombærsirup

Nutella Pizza

Poppet Chokolade eller Chokoladet Pop

Sommerlig Pasta Carbonara

Fiskelasagne og forårs-primula

Tanker tilbage på Tønder Festival

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.