MADBLOG & LIVSSTIL

Ferien er slut, og jeg er helt klar til arbejdet igen og glæder mig til at starte igen. Weekenden har jo været med sol og forår og forårsrengøring i sommerhus. Der blev skuret og skrubbet og ind imellem nydt en kop kaffe på terrassen. Der var endda så dejligt vejr, at jakken blev smidt. I hvertfald så længe vi var i solen og læ. Utroligt så støvet der kan bliver bare i løbet af en vinter. Men nu både dufter det rent og er rent.


Lørdag aften startede vi med Slotsbuffet på Gram Slot. I den smukke stald, var der dækket op og der var masser af hygge. På de 3 buffetborde stod forskellige salater, rodfrugter, kødretter og en forret med plukket laks og Cavi·art Lakseperler. En rigtig lækker buffet, inden vi skulle i den Holstenske Lade til koncerten. Jeg nåede da også lige et hurtigt kik i butikken og caféen, og besluttede mig ret hurtigt for, at her skulle jeg snart forbi en dag. Der var mange delikatesser jeg lige kunne bruge, og der så mega hyggeligt ud i caféen.


Der var knapt fyldt op i den Holstenske Lade, men den er også stor. Til gengæld fyldte Die Herrens musik helt op til tagpladerne. Det var en rockkoncert med knald på, og forsangeren Morten, havde en fantastisk kontakt til publikum. Utroligt jeg ikke havde ondt i benene i morges, for vi dansede da vist igennem. Eneste minus var, at vi begge oplevede ekko i laden. Det var som om akkustikken ikke var helt så god, alt efter hvor man stod i forhold til musikken.
Med “propper” i ørerne efter høj musik, vendte vi snuderne hjemad igen. Undervejs måtte vi lige bremse op for 2 rådyr, der ville krydse vejen netop som vi kom, men alt gik godt. Jeg var dog ikke så hurtig at jeg fik et billede, for de kikkede på os og så forsvandt de igen.

Og nu sidder jeg så og hygger lidt og tænker på hverdagen i morgen. Mit projekt for de næste dage vil være, at få sået lidt til vindueskarmene. Det ville jo være dejligt at få salat, tomater og agurker tidligt i år. Og lidt spændende urter er der også, som jeg glæder mig til at se vokse og ikke mindst til at smage.

Må I alle få en rigtig god uge!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter