MADBLOG & LIVSSTIL

header-logo-symbolDen Økologiske Uge sætter fokus på økologien – sammen med dig!

Fra 26. august til 1. september (uge 35) sætter Økologisk Landsforening fokus på økologien
sammen med blandt andre Dyrenes Beskyttelse, FOOD, Madkulturen, COOP, Danmarks Naturfredningsforening og en masse andre store og små aktører. Den Økologiske Uge fejrer økologien sammen med dig og for dig. Alle er inviteret med!

Billede-02

Over hele landet vil det summe af aktivitet og økologisk madglæde i uge 35, når alle sejl sættes til  for at fejre økologien. Både ude på gårdene og i de større byer er der allerede planlagt en lang række  aktiviteter for børn og voksne: Høstmarkeder, fællesspisning, kæmpe øko-marked i centrum af  København og andre kulinariske oplevelser i økologiens tegn.

1Skab din egen øko-event
Samtidig har du mulighed for selv at skabe  dine egne økologiske events og dermed blive
en del af festlighederne. Du kan f.eks. planlægge økologisk fællesspisning med dine  naboer, arrangere et øko-frikvarter i den lokale  skole, lave en økologisk picnictur med dine  venner eller noget helt andet.

Billede-01

Hos Økologisk Landsforening tror man nemlig på, at alle økologiske valg tæller. ”Det er jo de færreste af os, der er i stand til at leve 100 % økologisk, men alle kan være med på et eller andet niveau.

2Og hver en rosin og hver en liter mælk tæller i det økologiske regnestykke,” siger projektleder Gitte  Hvoldal, Økologisk Landsforening.

Danmark på det økologiske verdenskort
Den Økologiske Uge sætter Danmark på det økologiske verdenskort, for det er den største samlede  kampagne for økologien nogensinde.

”Vi er utroligt stolte af, at Danmark på mange måder er et økologisk foregangsland. Det hylder vi med  Den Økologiske Uge. Og så fejrer vi fællesskabet, den økologiske madglæde og begejstringen over alt  dét, som økologien gør – for natur, dyr og mennesker,” forklarer Gitte Hvoldal.

Billede-03

Læs mere på www.denøkologiskeuge.dk fra cirka 1. juli, hvor du kan finde en event nær dig og  blive klogere på, hvordan du selv stabler en økologisk event på benene.

Lær flere facts om økologiens fordele her:  www.okologi.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter