MADBLOG & LIVSSTIL

Iced Coffee de Luxe

I dag nyder jeg solen ind imellem jeg pakker. For i morgen går turen mod Aarhus, hvor jeg skal ose og hygge mig, inden jeg tirsdag tager på SMUKfest i Skanderborg. Regntøj og gummistøvler er pakket ned, men regner nu bestemt ikke med at få brug for det.
Igen i år er jeg på festival som pressemedarbejder, hvor jeg dækker madboderne. Og dem er der, som de andre år, et stort og varieret udbud af. Man kan vælge, om man vil spise en god middag med kniv og gaffel, eller snuppe lidt i farten, som kan spises mens man går videre til næste koncert. I år kan jeg bla. se, at Canblau fra Aarhus er på pladsen, og mon ikke jeg lige skal forbi dem og nyde lidt af deres overgode tapas, ligesom smørrebrød hos Bakkens Hvile altid er populært hos mig. Åh og så lige Rytmeben og en Arizonaburger. Og alt det ander lækre og gode mad.
SMUKfest har tænkt på alle, både de som har glutenallergi, eller som af kostmæssige årsager gerne vil undgå gluten, ligesom der findes en del boder der laver vegatarisk og vegansk mad. Så der er absolut ingen undskyldning for, ikke at få noget mad i maven i de dage der festes i bøgeskoven. ice-coffee-deluxe-06-2

ice-coffee-deluxe-16-2Men i dag, skulle jeg også lige have lidt flydende, for det skal der nemlig også med når jeg pakker. Der skal være, så jeg kan lave et par drinks til lejren. Og kaffe skal der til, så selvfølgelig blev det til en iskaffe, men med lidt ekstra.

1 dl koldt vand
½-1 tsk neskaffe
3 cl kahlua
2 cl vodka med lime eller alm.
1½ dl mælk
limeskive

Rør neskaffen ud i vandet, så det er helt opløst. Fyld op med isterninger(meget gerne lavet af kaffe) eller knust is. Tilsæt kahlua, vodka og mælken og kom gerne en skive lime i drinken. Pisk evt. mælken til en let skum inden den hældes i drinken. Det ser flot ud.

ice-coffee-deluxe-27-2

Må I alle have en rigtig god uge - og glæd jer til at læse om min uge med festival.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *