Rabarberkompot er sommermad

Rabarberkompot er sommermad

rabarber-skyr-kompotkompot-rabarber

rabarber-kompot-skyrSnart er rabarberne så store, at vi kan skære af dem, og rabarberkompot er lig med forår og sommer.

500 gr rabarber
250 gr rørsukker
1 vaniljestang

Vask og skær rabarberne i ca. 2-3 cm stykker. Kom rabarberstykkerne i et ildfast fad, og bland med rørsukker og indmaden af vaniljestangen. den tomme vaniljestang lægges også ved. Lad det stå ved 175 grader i ca. 30 min. Rør gerne lidt rundt i rabarberne en gang imellem.rabarber-skyr-kompot2

Bland ganske lidt af saften i lidt skyr, og læg det hele lagvis i serveringsglas. Kan evt. drysses med lidt kanel eller ingefær.

Hurtig dessert eller måske morgenmad, og det smager af sommer og sol.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*