• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Frugter & Bær » Rabarberkompot er sommermad

Rabarberkompot er sommermad

Udgivet: 8. apr. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Snart er rabarberne så store, at vi kan skære af dem, og rabarberkompot er lig med forår og sommer.

500 gr rabarber
250 gr rørsukker
1 vaniljestang

Vask og skær rabarberne i ca. 2-3 cm stykker. Kom rabarberstykkerne i et ildfast fad, og bland med rørsukker og indmaden af vaniljestangen. den tomme vaniljestang lægges også ved. Lad det stå ved 175 grader i ca. 30 min. Rør gerne lidt rundt i rabarberne en gang imellem.

Bland ganske lidt af saften i lidt skyr, og læg det hele lagvis i serveringsglas. Kan evt. drysses med lidt kanel eller ingefær.

Hurtig dessert eller måske morgenmad, og det smager af sommer og sol.

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Små påske pavlova

Se mere indhold på bloggen

Tante Diddes Brune kager

fastelavnskage i fad eller bradepande

Fastelavnskage i fad eller bradepande

Asparges med stenbiderrogn

Bagt Rødbedesalat

Spidskål med bacon og rejer

billede med banoffee pie

Banoffee Pie

Ris Smørrebrøds Lagkage

Pasta med Blomkålssovs

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.