MADBLOG & LIVSSTIL

Så blev det weekend. Jeg har det ikke specielt hårdt på arbejdet, og jeg er også meget glad for det, men de sidste 1-2 timer fredag eftermiddag, synes jeg at jeg trænger til weekend. Det må være noget med tanken om at der snart er fridage. Vores elev, som er på skole for tiden, kom forbi i dag med store fastelavnsboller med creme og flødeskum i. Hold da op de smagte godt, men de fyldte også godt i maven. Men sødt af ham, og vi fik også en hyggelig snak.

I dag bliver vores søn Jonas 29 år. Vi skal til Aarhus i morgen og fejre ham lidt, og det glæder jeg mig meget til. Det er dejligt at besøge og være sammen med dem. Og så er Aarhus jo også vores favoritby.

For nogen tid siden, da jeg lige stod og manglede lidt hyggelys i et hjørne, fandt jeg en gren, som Jens afbarkede for mig. Der blev købt en lyskæde med råhvide og brune kugler og så var der vupti en hyggelampe. Der er mange andre der også har lavet en lign., men derfor er jeg nu alligevel stolt af min. Det er en nem og billig måde at få en ny lampe på, og så synes jeg det er smukt at tage lidt af naturen med indendørs.

Gren_Lys_bolde_DIY

Har du også lyst til at lave en sådan, så er det bare ud og finde den helt rigtige gren, og så få den slæbt med hjem.

Rigtig god weekend, må den blive fyldt med lys for jer alle  heart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter