Elverbrød

Med 2 skiver Elverbrød til morgenmad, skulle man kunne klare sig helt til middag. Den særlige sammensætning af kostfibre og sojaprotein i brødet betyder, at det vil være nemt at holde styr på vægten og holde blodsukkeret stabilt.
Det er nu ikke af den grund jeg vil prøve at bage brødet, men fordi jeg fik en prøve af melet hos vores lokale Guldbager, hvor man kan købe mel-blandingen.

mix
Brødet er utroligt nemt at bage.
120 gr Elverblanding
2 dl. vand
1 spsk olie

Bland olie og vand i melblandingen. Ælt dejen sammen og form en fin glat bolle. Jeg glattede overfladen med vand. Skal brødet bruges til frokost, kan der drysses ganske lidt salt på toppen.

Elverbrod-dejkugle

Sættes i en kold ovn der sættes til 200 gr (varmluft), og 50 min. senere har du det dejligste duftende brød.
Opskriften står også bag på posen.

Det blev til et rigtig flot kuglerundt brød, der duftede skønt.

Faerdigbagt-elverbrod

… ja okay, det blev måske lidt skævt i den ene side, men jeg vender det bare den anden vej :)

Skaev-bolle

Det er et smukt og meget let og luftigt brød, og så holder det sig frisk i flere dage. Jeg synes brødet smager godt med et god pølse eller  en god ost.

Brod-i-skiver

Næste gang jeg bager brødet, kan jeg godt finde på at tilsætte lidt tranebær, eller æbletern, for at pifte smagen lidt op.

Alt i alt et godt brød, som jeg kan anbefale at prøve.

Skive-elverbrod

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*