• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Opskrifter » Brød
billede med pølsehorn
Lækre og nemme pølsehorn, der smager fantastisk. Du får 18 pølsegifler ud af opskriften, og de er fryseegnet. Foto: Jensens-Madblog.dk.

Pølsehorn - lækre og nemme at bage

Udgivet: 8. feb. 2023. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Oversigt over indhold

  1. Se hvordan du bager lækre og nemme pølsehorn. Denne opskrift er med yoghurt og speltmel, og det giver 18 18 fantastiske pølsehornsgifler.
  2. Opskrift på pølsehorn
  3. De bedste pølsehorn
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du
  6. Ernæring
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter

Se hvordan du bager lækre og nemme pølsehorn. Denne opskrift er med yoghurt og speltmel, og det giver 18 18 fantastiske pølsehornsgifler.

Pølsehorn er altid et sikkert hit, og disse pølsehornsgifler er altså ekstra gode, så dem skal du prøve at bage.

De er bagt med lidt yoghurt og speltmel, hvilket gør dem super lækre.

Du får 18 styks ud af opskriften, og i pølehornene kan du jo komme almindelige små pølser eller kyllingepølser. Det er op til dig.

Pølsehornene er fryseegnet, så lav bare rigeligt, da de også er perfekte til madpakken.

Opskrift på pølsehorn

billede med pølsehorn

De bedste pølsehorn

5 fra 1 stemme
Udskriv Del Pin Mail
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Antal: 18 stk.
Forfatter: Ellen Jensen

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 dl vand lunkent
  • 1 dl yoghurt
  • 1 æg
  • 0,5 dl olie
  • 100 g speltmel fuldkorn
  • 350 g hvedemel ca. mængde
  • 1 æg sammenpisket æg til pensling
  • 18 pølser små, brunch

Sådan gør du

  • Smuldr gæren i en skål. Kom salt, sukker, vand og yoghurt i, og rør gæren ud.
  • Tilsæt olie, æg og de to meltyper. Hold lidt af hvedemelet tilbage, så det ikke bliver for tør en dej.
  • Ælt dejen godt og grundigt, så den er blød og smidig. Kom dejen i en skål og dæk med et rent viskestykke. Imens kan du lige rydde op og måske gøre bagepladerne klar.
  • Når dejen har hævet en halv time, deles den i 3 kugler.
  • Hver kugle rulles ud i en cirkel, ikke for tyndt, og skæres i 6 trekanter.
  • Læg pølsen på den brede ende, og tril ned til snippen, så det bliver til et horn.
  • Læg dine pølsehorn på bagepladen efterhånden som de er færdige.
  • Efterhæver ca. 20 min, inden de smøres med sammenpisket æg og bages ved 200 grader i ca. 15 min. De skal være smukt lysebrune og dødlækre.

Ernæring

Næringsindhold
Mængde pr. person/portion
Kalorier
157
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
24
mg
8
%
Natrium
 
363
mg
16
%
Kalium
 
94
mg
3
%
Kulhydrater
 
21
g
7
%
Kostfiber
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
27
IU
1
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
21
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er der nybagte pølsehorn.

Det er svært ikke at spise dem straks, de dufter og ser SÅ gode ud. Og det er de også.

Du kan med fordel bage en dobbelt portion, og så fryse dem ned. Pølsehornene er fryseegnet.

Se flere opskrifter

Pølsebrød eller madbrød

Hjemmelavet Pizza

Frikadeller - opskrift på gammeldags deller

Mere inspiration

  • billede med surdejsstykker
    Surdejsstykker - lækre boller med surdej
  • Fuldkornsstykker
  • Forårssnegle med lækkert fyld
  • Græskarboller

Se mere indhold på bloggen

Bagte tomater til pasta

Julekugler og Bounty

chokolademuffins med kagecreme

Chokolademuffins med kagecreme

Blommer med Toscatop

Grøddag - Risengrød med kanelcroutoner

Lakridssalt Nødder

Kirsebærdrømme

Kokoskage & Æblekage

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.