• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Frokost » Flute med brie, jordbær og balsamico

Flute med brie, jordbær og balsamico

Udgivet: 3. jun. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg har haft travlt i dag, med at forberede alt til Mariager (Mad for Alle), så aftensmaden blev lidt let, som jo absolut heller ikke er det værste der kan ske.

Der skulle købes ind til de 3 retter jeg har valgt at lave som smagsprøver, og så skulle der bages brød. Masser af brød. Men det er alt sammen færdigt nu, og jeg sidder og nyder en lækker flute og et glas koldt vin, og tænker at jeg har styr på det hele. I morgen skal jeg have lavet 20 l kold agurkesuppe, og så ellers pakket bilen. Vi skal nemlig meget tidligt at sted mandag morgen, og jeg er ikke lige den der er mest vågen alt for tidligt. Godt jeg ikke skal være chauffør.

Jeg sidder udenfor, selvom der ikke er nogen sol. I eftermiddags var der sol og meget lummert, men efter et par regndryp er det nu et rigtig dejligt vejr. Og så synes jeg alt er så flot grønt når der er et par regndråber på bladene.

Opskriften på denne sandwich, er ganske enkel. Men jeg skriver det nu alligevel ned.

[ingredients title="Flute med brie, jordbær og balsamico"]
Passer til 1 person

  • 1 lidt større flute
  • 6 skiver brieost
  • 2 tsk balsamico tangperler
  • 4-5 søde jordbær
  • 1 tsk flødeost
  • lidt Figen & Dadel balsamico
  • salatblade

Lun fluten lidt, så den er lun og sprød. Hæld balsamicoperlerne til afdrypning. Skær din flute igennem og smør med flødeost.

Læg vaskede og tørre salatblade op bunden og fordel skiver af brien ovenpå. Skær rengjorte jordbær i skiver og kom dem ovenpå brien. Fordel nu de afdryppede balsamicoperler henover og slut af med at give det hele lidt Figen & Dadel balsamico.Læg toppen på og servér eller nyd den selv.

[/ingredients]

Kender I foresten denne balsamico? Den faktisk ret så god til  mange ting. Jeg er især vild med at komme den hen over min ost.

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza

Se mere indhold på bloggen

Weekend og fredagskage

Mars Cookies

Chili-Chokolade Småkager

Ricotta kage med solbær

Pasta med Gorgonzola

Aarhus inden festivallen

Oplev øko-køerne danse til Økodag over hele landet

Vinsuppe og Skinke med stuvede kartofler

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.