• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Sundt & Let

Salat med krydderbagt Hokkaido

Udgivet: 29. sep. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg har været et par dage på Rømø, og nydt den smukke natur og i den grad også det gode vejr. Vi havde sol både inde og ude, skønt!

Det er blevet til en lang gåtur ved stranden og læsning ude i solen. Den ene aften fik vi denne salat (opskriften er fra ViSkalSpise), som var med en grøn hokkaido, hjembragt fra en økologisk landmand i Holland. Frøene er gemt, så nu skal der dyrkes grønne hokkaido næste år i min køkkenhave.

1 hokkaido græskar
2 tsk olivenolie
salt og groft peber
1 tsk rørsukker
1 tsk stødt kanel
lidt frisk eller tørret rosmarin
blandet salat
tomater
35 g salte græskarkerner
125 g blåskimmelost
Bresaola

Dressing
2 spsk olivenolie
1 tsk honning
1-2 spsk æbleeddike

Flæk hokkaidoen, skrab kernerne ud. Skræl og skær den i lidt tykke både. Læg dem på en plade med bagepapir, stænk olie over, drys krydderier på og bag  dem  ved 200° i ca. 15 – 20 minutter.

Anret salat, tomatskiver, blåskimmelost og Bresaola skinken på et fad og kom hoikkaido skiverne ovenpå sammen med græskarkerner. Bland dressingen og hæld over inden servering.

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Helstegt Pesto-Mørbrad

Farsbrød med krydderurter og Tomatsalsa

Honningkage som i Christiansfeld

Citrontærte med rester

Klejner hører til vores Jul

Stormflods-Is fra Fanø

Ribstærte med ris

Forret med tang og citron

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.