• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Brød & Sødt » Småkager

Lemoncurd snitter med mandler

Udgivet: 5. sep. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Små søde snitter, der både er sprøde, bløde og syrlige. Lyder det ikke fristende? De var ihvertfald for fristende at have liggende på fadet her, for de forsvandt som dug for solen. Det var endda så slemt, at jeg næsten ikke fik lov til at fotografere 😉

120 g smør
½ dl sukker
2½ dl mel
1 nip salt

1 glas Lemoncurd
1 æg
3 spsk mel
½ tsk bagepulver
60 gr grofthakkede mandler

Flormelis

Kom smør, sukker, mel og salt din køkkenmaskine og kør til det er samlet til en klump dej. Pres/rul dejen ud og læg den i en lille form - 25 x 25 cm - beklædt med bagepapir. Prik dejen godt, og sæt den i en 200 grader varm ovn, og lade den lige begynde at tage farve, inden du atter tager den ud af ovnen.
Rør lemoncurd godt med æg, mel og bagepulver. Kom de grofthakkede mandler i og fordel massen ovenpå den bagte bund.
Sættes atter i ovnen og bages ca. 30 min. Ryst let med formen, - bevæger den sig, er den ikke bagt nok. Den må ikke være flydende.

Lad kagen afkølen inden den skæres ud i små tern og drysses med flormelis. Snitterne smager bedst kolde.

 

Mere inspiration

  • Julede Havregrynssnitter
  • Minnie Mouse Popcakes
  • Bastogne småkager
  • Morgenmads Cookies

Se mere indhold på bloggen

Chokoladekagen man bliver afhængig af

aronia dram likør opskrift

Aronia drammen - opskrift på aronia likør

Selleribøffer

Nordisk mad og Smørrebrød

En pose "gamle" rundstykker

Yoghurtis og marinerede jordbær

Madcirkus, Walthermad og Dameben - 2012

Ø-mærket skal nok overleve EU-forslag

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.