MADBLOG & LIVSSTIL

Snottet og slatten

Ja det er netop sådan jeg føler mig. Snottet og slatten, med ondt i hals og hoved. Og hoster gør jeg også.
Jeg var lidt pyldret i morges, og havde ondt af mig selv. Det var lige før jeg vil kalde det mandeinfluenza. Men jeg ringede til mit arbejde og meddelte at jeg bestemt ikke var syg og nemt kunne arbejde, bare det var hjemmefra i dag. Og jeg har arbejdet, men også ligget lidt, for rent faktisk er jeg ikke alt for frisk. Jeg er den 3. af kollegaerne, der må bukke under. Selvom det holder hårdt. Men så er det dejligt man har en god arbejdsplads, hvor hjemmearbejde er muligt.
Appetitten har været lig nul, og prøver jeg at få lidt ned, synes jeg det smager underligt. Hold da helt op, hvor er jeg ynkelig nu. Sidder I ikke og får ondt af mig?

Her til eftermiddag, efter en lille lur, tænkte jeg, at jeg må da kunne kurrére det med et eller andet. Der er jo nok intet der hjælper, men det kan da lindre generne. Så jeg har lavet mig en romgrog med te. Den smager i det mindste nogenlunde, og gør godt i halsen.

Nå nu skal I ikke have mere ynk fra mig, jeg er bestemt super frisk igen i morgen 🙂

[ingredients title="Min Rom grog"]
½ dl rom - mørk eller lys
1 dl meget varm te - helst kamillete
saften af ½ citron
honning eller sukker så du kan drikke den uden at knibe sammen over citronen

Og selvfølgelig skal den drikkes meget varm. Den giver en varme og ro i kroppen, men ikke mindre snot.
Måske jeg bare skal have en mere?

[/ingredients]

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *