Grillstegt kylling er altid dejlig. Jeg vil helst have en fersk kylling af de gode og økologiske, så der er noget kød og kraft i den, og selvfølgelig vide, at den har haft et godt liv.
Sovs eller sauce er ikke rart i sommervarmen, så den sprang vi over i denne omgang.
Kyllingen blev skyllet og fik lidt salt indvendigt, sammen med et par timiankviste. I skindet skar jeg lidt huller, så jeg kunne komme smør der var blandet sammen med fintsnittet timian og citronsalt, ind under skindet. Resten af smørret smurte jeg kyllingen med.
Og så var det ind i oven eller på grillen i ca. 1 time. Uhh hvor der duftede godt.
En bakke under kyllingen, samler det overskyende vædske op.
Til kyllingen serverede jeg en lun kartoffelsalat.
Kartofler med skræl koges møre, men ikke mere.
Fintsnittet spidskål, forårsløg, radiser og persille blandes godt sammen med en god olie-eddikedressing. Tilsidst kommes de lune kartofler i og vendes rundt.
Velbekomme!
Skriv din kommentar her