Kylling med lun kartoffelsalat

Kylling med lun kartoffelsalat

DSC_0018

Grillstegt kylling er altid dejlig. Jeg vil helst have en fersk kylling af de gode og økologiske, så der er noget kød og kraft i den, og selvfølgelig vide, at den har haft et godt liv.
Sovs eller sauce er ikke rart i sommervarmen, så den sprang vi over i denne omgang.

DSC_0011

Kyllingen blev skyllet og fik lidt salt indvendigt, sammen med et par timiankviste. I skindet skar jeg lidt huller, så jeg kunne komme smør der var blandet sammen med fintsnittet timian og citronsalt, ind under skindet. Resten af smørret smurte jeg kyllingen med.

DSC_0004

Og så var det ind i oven eller på grillen i ca. 1 time. Uhh hvor der duftede godt.
En bakke under kyllingen, samler det overskyende vædske op.

DSC_0017

Til kyllingen serverede jeg en lun kartoffelsalat.

DSC_0020

Kartofler med skræl koges møre, men ikke mere.
Fintsnittet spidskål, forårsløg, radiser og persille blandes godt sammen med en god olie-eddikedressing. Tilsidst kommes de lune kartofler i og vendes rundt.

Velbekomme!

DSC_0026

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*