En hurtig men dejlig middag. Det tog ikke mere end 30 min, så var maden på bordet. Så var der nemlig også tid til at bage en ordentlig portion speltboller til fryseren. De er så dejlige at kunne tage op til morgenmaden i weekenderne. Jeg kommer altid havregrød i mine boller. Det synes jeg er med til at de holder sig friske længere, og jeg bilder mig også ind, at de mætter mere.
Mine kyllingbryster var ret krydrede, men man kan nemt komme lidt mindre hidsige krydderier på. Idéen fandt jeg hos Foodfanatic.dk.
2 kyllingbryster
1 spsk paprika
1 spsk karry
1 tsk hvidløgsflager
1 tsk chipotlesalt
½ tsk peber
1 dl vand
Olie til stegning
Champignon
Porre
Smør til stegning
Tør kyllingbrysterne lidt. På en tallerken blandes paprika, karry, hvidløg, salt og peber sammen. Vend brysterne godt i krydderierne, så de har et dækkende lag.
Varm lidt olie op på en pande og brun hurtigt kyllingbrysterne. Pas på de ikke bliver for mørke.
Kom dem i et fad og hæld vand ved. Dæk med sølvfolie og sæt det i ovnen i 30-35 min ved 200 grader.
Imens gøres champignon og porre klar. Snit begge dele og kom dem på en varm pande med lidt smør. Lidt finthakket hvidløg er også godt i. Varm det igennem.
Jeg serverede frisk pasta til, men kartofler eller en god salat er også godt til.
Skriv din kommentar her