MADBLOG & LIVSSTIL

Portobello Svampe

Hold da op, hvor det gror i køkkenhaven nu. Vi kan næsten ikke følge med at spise salat. Så det bliver til en ordentlig portion hver dag, men i dag holdt vi pause fra salaten. Jeg havde købt 2 store portobellosvampe, og de blev fyldt med lidt af hvert. Smagte super godt og det passer lige præcis til en person, sådan en svamp.

2 portobellosvampe
2-4 dl kogt perlespelt
4 spsk skyr/creme fraiche
1 løg
1 stor rød peberfrugt
1 æg
evt. lidt kødrester
1 pose mozarella kugler

Skær stokken af svampene og vask dem forsigtigt uden for meget vand. Bland skyr med æg og vend den kolde kogte perlespelt i sammen med finthakkede røde peberfrugttern, salt og peber, finthakket hvidløg og evt. lidt små tern af kyllingepølser eller andet kød du lige har liggende. Smag til med salt og peber, og kom fyldet i bunden af portobellosvampene. Top dem gerne lidt op.

Kom tilsidst mozarellakuglerne på og sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min eller til de er gennemvarme og osten er smeltet.

Pynt med et godt drys persille inden servering. De smager super godt med noget hjemmebagt brød til.

Nemmere kan det næsten ikke blive, at lave en god aftensmad! Og man kan komme det i, man lige mangler at få brugt. Hvem sagde lige - "stop-spild-af-mad" 😉

I weekenden var vi i Hinnerup ved rigtig gode venner. Solen skinnede jo helt fantastisk lørdag, så vi hyggede os på terrassen med et glas god rom. Jeg kender ikke så meget til de dyre dråber, men den smagte rigtig godt. Og det gjorden den ravgule Havtorneøl fra Hr. Skov i Blaavand bestemt også. Men lidt vand blev det også til - sådan lige for vædskebalancen 🙂

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *