Tortilla-Lagkage med Fyld

Lagkage til aftensmad lyder ikke så dårligt. Tortilla-lagkagen er nu ikke med flødeskum, men med et lækkert fyld med oksekød
Mange kender Tortillapandekager, der rulles sammen om fyldet, men i dag havde jeg lyst til lidt andet. Og derfor blev det til en lagkage.

400 gr hakket oksekød
1 dåse tomatpuré
1 dåse Beaked Beans
1 stort løg
6 forårsløg
½ spidskål
1 peberfrugt i små tern
Chipotlesalt (ell. alm. + chili)
peber, hvidløg
Finthakket friske basilikum blade
1 hjertesalat ell. andet salat

Tomater
Mozarella ost, revet
4 store tortilla pandekager

Tilbered alle grøntsager, undtagen hjertesalat og tomater. Svits først løget i en varm gryde med olie, og kom derefter kødet i. Rør rundt til det har taget farve. Tilsæt de øvrige ingredienser, lad retten simre i 20 min. Smag retten til med peber, chipotlesalt – eller istedet chili og salt – og hvidløg.

Varm pandekagerne i ovnen. Den ene får et godt lag revet ost ovenpå, resten ingenting.

Læg pandekager, hjertesalat i strimler, tomater i både og kødsovsen skiftevis sammen. Pandekagen med ost skal øverst.

Servér med ris  og salat.

Print

3 Comments

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*