Sommer-Risengrød med Jordbær

Sommer-Risengrød med Jordbær

Jeg ved det nok, risengrød hører julen til. Men her er vi ret vilde med netop den grød, og vejret er jo ikke lige sommerligt i dag, så jeg synes det var i orden. Men der kom dog alligevel lidt sommer ind over, for istedet for kanelsukker, hvidtøl og smørklat, fik vi det med jordbær og stikkelsbærsaft. Der kom ganske enkelt knaldrøde “nissehuer” på grøden.
Og jeg kan godt fortælle jer, at det er godt. Jens var nu ikke helt solgt, og der kom da også det traditionelle tilbehør på bordet Heldigvis var det både grød og jordbær tilovers, så der er også lige til morgenmaden i morgen.

Sommer-Risengrod-Jordbaer_04

Opskriften?
Tja, der er ikke så meget opskrift i det. Risengrøden kan I finde flere steder på bloggen, bla. Risengrød med Frugt.

Tilbehøret til sommerudgaven, er så bare nogle jordbær der skæres i mindre stykker og står og trækker med lidt sukker i en times tid. Jeg serverede Vibegårds Stikkelsbærsaft til, men du kan også lave din egen.

Jordbær gav grøden det søde, og den let syrlige stikkelsbærsaft spillede perfekt med grød og jordbær. Men lige meget hvad man serverer til risengrød, ender det altid med at jeg spiser for meget, og nu sidder jeg med mavepine. Straffen for at spise den sidste portion.

Jeg tror dog, at en kop kaffe hjælper, benene skal smækkes op i sofaen, og så skal der læses.En “ny” bog af  Ken Follett. Må I også få en rigtig god aften, mens blæsten raser videre udendørs.

 

Sommer-Risengrod-Jordbaer_01.1

Sommer-Risengrod-Jordbaer_03

Sommer-Risengrod-Jordbaer_07

 

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*