Nu er det jo ofte sådan, at den gode risalamande med flødeskum rører man bare ikke ved. Men det har jeg så alligevel gjort, men bare rolig. Juleaften kommer den traditionelle på bordet 😉
Jeg gik egentlig ud fra smagen af Risifrutti. Husker I den? Den findes vist nok stadig, men jeg har ikke smagt den i rigtig mange år. Ikke siden min søn var teenager, hvor han nærmest var afhængig af en risifrutti i madpakken.
Vi fik risengrød i går, og derfor havde jeg en lille skål med en rest i køleskabet. Og det blev en ret god onsdags dessert. Jeg valgte at dekorere med Tangperler med henholdsvis jordbær- og æblesmag, men en kirsebærsovs vil også være god hertil.
[ingredients title="Sundere Risalamande"]
2 - 3 portioner
- 2 dl kold kogt risengrød
- 2 dl vaniljeskyr eller alm. skyr
- grofthakkede mandler
- evt. ekstra sukker og vanilje
- kold kirsebærsovs eller de lækre frugt Tangperler
Bland den kolde grød med vaniljeskyren og mandelsplitter eller grofthakkede mandler. Smag til med sukker og vanilje, så den har den helt rigtige smag.
Server med Frugt tangperlerne fra Tanghuset (som desværre ikke kan købes i mindre portioner endnu) eller en kold kirssebærsovs.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her